16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii de trei puncte pentru echipele craiovene de volei

Victorii de trei puncte pentru echipele craiovene de volei

Voleibaliştii craioveni (în tricou alb) şi-au luat revanşa în faţa băimărenilor, după ce în tur Explorări Baia Mare s-a impus (foto: Lucian Anghel)
Voleibaliştii craioveni (în tricou alb) şi-au luat revanşa în faţa băimărenilor, după ce în tur Explorări Baia Mare s-a impus (foto: Lucian Anghel)

Formațiile de volei de la SCM Craiova au câștigat în minimum de seturi meciurile disputate sâmbătă pe teren propriu. Echipa feminină din Bănie a obținut primul succes în Divizia A2, după ce a trecut cu 3-0 (25-13, 25-14, 25-21) de Volei Club Deva, într-un derbi al ultimelor clasate, din cadrul etapei a 10-a. După această victorie, elevele lui Lucian Zlotea au făcut schimb în clasament cu formația hunedoreană. Cu 4 puncte, Craiova ocupă penultimul loc, iar Deva, care a rămas cu 2 puncte, a preluat „lanterna roșie“. Voleibalistele din Bănie vor juca runda viitoare la Oradea.
Vicecampionii României în sezonul trecut, jucătorii de la SCM-U Craiova s-au impus și ei tot cu 3-0 (25-20, 25-22, 25-14) în confruntarea cu Știința Explorări Baia Mare și au legat două victorii în 2018. „Azi am jucat atât cât trebuia să câștigăm cu 3-0. În prima parte nu am făcut un meci spectaculos, dar în a doua parte am făcut un joc exact. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte, să urcăm în clasament“, a spus la finalul partidei din Polivalentă antrenorul craiovean Dan Pascu. SCM-U va juca miercuri la U Cluj, iar duminică, de la ora 12.30, va primi vizita campioanei ACSVM Zalău.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS