24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo nu va juca in meciul cu Lazio Roma

Ronaldo nu va juca in meciul cu Lazio Roma

Atacantul brazilian al echipei Inter Milano, Ronaldo, a decis, din motive medicale, sa nu evolueze in meciul cu formatia Lazio Roma, programat sa se dispute miine, in etapa a 17-a a campionatului Italiei. Jucatorul brazilian, in virsta de 25 de ani, a luat aceasta decizie pentru ca nu este complet refacut in urma unei accidentari la soldul sting, pe care a suferit-o in partida cu echipa Piacenza, de pe 23 decembrie.

Ronaldo si-a petrecut Sarbatorile de iarna la Rio de Janeiro, el utilizind aceasta vacanta pentru a-si trata contractura de la sold. Internationalul brazilian, care a revenit in Italia ieri, va fi inlocuit pentru partida de duminica cu fotbalistul Mohamed Kallon.

Ronaldo si-a reluat in luna noiembrie 2001 activitatea competitionala, dupa o intrerupere cauzata de o accidentare la genunchi si a reusit sa inscrie, in acest sezon, trei goluri pentru echipa milaneza. Formatia Inter Milano, antrenata de argentinianul Hector Cuper, ocupa, dupa desfasurarea a 16 etape, primul loc in clasamentul primei divizii italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS