22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCodrea crede in sansa tricolorilor

Codrea crede in sansa tricolorilor

Mijlocasul român Paul Codrea, care evolueaza in prima liga italiana la formatia US Palermo, a spus ca va fi foarte greu pentru reprezentativa tricolora sa ajunga la Cupa Mondiala din 2006. Codrea a intrat in repriza a doua a meciului pe care România l-a cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata selectionatei Cehiei, in preliminariile CM 2006.


„Va fi foarte greu sa ajung cu reprezentativa României la turneul final al Cupei Mondiale din 2006. Cu toate acestea, exista o sansa si trebuie sa credem in ea“, a spus internationalul român.


Paul Codrea stie ca nu ii va fi usor sa ajunga titular la Palermo, echipa la care a revenit in intersezon dupa un periplu pe la mai multe formatii din Serie A si Serie B. „Va fi greu sa ajung titular la Palermo, dar sint gata sa ma pregatesc la capacitate maxima si sa-l conving pe antrenorul Luigi Del Neri sa ma foloseasca mai mult. Sint fericit, deoarece ma inteleg bine cu Del Neri, un antrenor linga care ma simt bine“, a precizat mijlocasul român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS