28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Un nou sediu pentru PHARMA PLUS

Una din farmaciile PHARMA PLUS, cea de la Institut, are de joi un nou sediu. Situată la intersecţia străzii Spania nr. 49 – Corp C2 cu Calea București, într-o clădire nouă, dedicată în întregime sănătăţii, farmacia funcţionează acum într-un nou sediu modern şi spaţios, astfel încât serviciile farmaceutice să fie la cele mai înalte standarde în relaţia cu pacienţii.
„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea noii noastre farmacii într-un nou loc. Aşteptăm cu drag pacienţii, cu profesionişti dedicaţi sănătăţii care fac din vizita în farmacie o experienţă plăcută. În farmaciile noastre acordăm o grijă specială tuturor pacienţilor, nefiind nevoie de card de fidelitate pentru a beneficia de servicii farmaceutice, oferte sau preţuri speciale.
Ne implicăm activ în comunitate prin efectuarea frecventă a campaniilor de testări gratuite, înţelegând că prevenţia este cheia pentru o sănătate mai bună“, a declarat la deschidere Felician Munteanu, director general Pharma Plus.
Programul noii farmacii va fi de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 24.00. La noua farmacie PHARMA PLUS, pe lângă promoţiile periodice la o serie de produse farmaceutice, de igienă şi îngrijire corporală sunt reduceri substanţiale la produse dermatocosmetice, tehnico-medicale, vitamine şi produse din gama mama şi copilul, precum şi gratuităţi la reţetele de diabet.
Mai mult, în această lună, în farmaciile PHARMA PLUS se derulează o campanie de testare prin osteodensiometrie pentru depistarea precoce a osteoporozei/osteopeniei. Testarea va avea loc pe 15 mai 2017, în intervalul orar 9.00 – 16.00, la noua farmacie PHARMA PLUS (strada Spania, nr. 49-Corp C2 intersecție cu Calea București), iar pe 19 mai 2017, în intervalul orar 9.00 – 16.00, la farmacia PHARMA PLUS, situată în Calea București, bl. N3-N4, parter, vizavi de stația OMV (zona Sucpi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS