14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRISE Project: Dragnea a stat în Brazilia într-o vila luxoasă cumpărată de un fost coleg de facultate

RISE Project: Dragnea a stat în Brazilia într-o vila luxoasă cumpărată de un fost coleg de facultate

Noi documente obţinute de RISE Project din Brazilia arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate şi trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghias, a făcut investiţii imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar şeful PSD, scrie riseproject.ro.

„Începând din 2010, Liviu Dragnea şi-a petrecut vacanţele braziliene într-o luxoasă vila cumpărată de Gheorghias la malul Atlanticului. Vila a fost dotată, spre delectarea preşedintelui PSD, şi cu un teren de tenis profesionist. Tot aici a stat şi Costel Comana, controversatul om de afaceri de pe urmă căruia a făcut Dragnea primul milion de euro şi care s-a sinucis în 2015 în toaletă unui avion. Comana a cumpărat şi el chiar înainte să se sinucidă un apartament de lux, tot pe malul oceanului, în Brazilia. Mugurel Sorin Gheorghias, zis ‘Melcul’, stă la bloc în Râmnicu Sărat deşi, pe hârtie, este unul dintre actionarii principali ai Tel Drum SĂ, firma românească miliardară din afaceri cu statul şi legată ombilical de şeful PSD”, scriu jurnaliştii RISE Project, în articolul ce poate fi citit integral AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS