13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCind nu-ti vezi de treaba

Cind nu-ti vezi de treaba

Dupa ce au parasit Universitatea pe filiera Staicu-Netoiu, la capatul mai multor evolutii contradictorii cu valoarea afisata anterior, „catelusii“ au inceput sa „prinda“ gustul „latratului“, copiind modelul Niculescu. Uitind de unde au plecat si sub deviza „maidanez pina la moarte“, Mihaita Plesan (Patrocle, pe numele sau de cod) si „dobermanul“ Daouda incep sa se gudure pe linga cei care dau papica, rosind de fiecare data cind lauda clubul din soseaua Stefan cel Mare.


Cu dulceata in glas, Patrocle hamaia ceva de Steaua, ca-i bate de-i usuca de-acum incolo, ca joaca la o echipa tare, nu ca Stiinta, care nu era in stare sa bata pe nimeni. Da… A uitat de unde a plecat si acum arunca cu noroi asupra simbolului craiovean, jignind suporterii, in primul rind prin plecarea la Dinamo, prin afirmatiile facute gratuit, transformindu-se in „mercenari“.


De ce era nevoie „sa fluiere in biserica“, nu pot sa-mi dau seama! In loc sa se rezume la Dinamo cu pupicurile pe fundulet, gestul gratuit de care au dat dovada cei doi va fi taxat cu siguranta, si nu oricum, operatiunea „fular in ochi“ s-a cam invechit. Cine stie ce mai nascocesc suporterii raposatei. Este ca si cum ai vorbi de funie in casa spinzuratului.


Singurul care nu a dezonorat Craiova, si probabil ca nici nu o va face, este Guso si asta pentru ca are caracter si este legat sufleteste de Universitatea. Vedeti ironia sortii? Un bosniac a pus suflet pentru aceasta echipa, a muncit si a plins cind a „murit“ simbolul acestui oras, iar un oltean suta la suta, cum este Plesan, te dezonoreaza fara sa clipeasca, si asta doar pentru a ramine la Dinamo…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII