16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură, pe urmele lui Mulțescu

Papură, pe urmele lui Mulțescu

Alb-albaștrii l-au remarcat pe portarul oaspeților, ratând din toate pozițiile (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaștrii l-au remarcat pe portarul oaspeților, ratând din toate pozițiile (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul formației secunde a CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură, trece, în timpul partidelor, prin aceleași stări emoționale ca „principalul“ primei echipe, Gigi Mulțescu, având aceeași problemă: ratările. „Satelitul“ grupării din Bănie a pierdut vineri, scor 0-1 (Cosmin Căpățână ’69), în fața echipei FCM Alexandria, la capătul unei evoluții oscilante, în care a irosit câteva ocazii bune de gol.
„Păcat că am pierdut!
Ne-am creat foarte multe situații de a marca, am fost inclusiv în postura de singur cu portarul (Alex Popescu și Ionuț Cioinac – n.r.), dar n-am profitat. În schimb, adversarul a avut o ocazie și ne-a taxat. Una peste alta, am întâlnit un adversar cu experiență, în timp ce noi am avut în teren jucători de 17 ani, dar mă bucur că băieții noștri fac față Ligii a III-a fără probleme. Ne-am pus adversarul în dificultate de foarte multe ori, însă ne-am grăbit în fața porții și nu am luat cele mai bune decizii. Le reproșez lipsa de concentrare, pentru că ne-a lipsit ultima execuție. Sperăm că este o lecție bună pe viitor și că vor fi mai eficienți“, a declarat Corneliu Papură, pentru GdS.
Pentru CS Universitatea II Craiova au evoluat următorii: Vlad – Lăzărescu, Cioinac, Hreniuc, Ionescu – Marcu (’74, Enache), Buzan, Ciocoteală (’59, Hodea), Burlacu – Dinu (’74, Țoiu) – Al. Popescu (’68, Constantin).
În urma acestui rezultat, alb-albaștrii ocupă locul 9 în Liga a III-a, seria 3, cu patru puncte în patru runde, iar în etapa viitoare vor juca pe terenul celor de la Atletic Bradu, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS