14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Jandarmii prezenți la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

Mehedinţi: Jandarmii prezenți la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

În perioada 22-26 august, efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinți vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat-sesiunea august-septembrie 2016, la două centre de examinare aflate în responsabilitate, în municipiul Drobeta Turnu Severin.
Misiunea jandarmilor este de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de siguranță a examenului de bacalaureat.
Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente care ar pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.
Începând de astăzi,  jandarmii mehedințeni vor fi prezenți pe timpul susținerii probelor scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, la Colegiul Național Economic ,,Theodor Costescu”  și Colegiul Pedagogic „Ștefan Odobleja”, Drobeta Turnu Severin.
Totodată  jandarmii vor asigura securitatea lucrărilor pe timpul transportului acestora de la centrele de examen la centrele de evaluare.
Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare , reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS