17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Începeți ziua bine, sunteți neobişnuit de sociabil, ceea ce îi va face pe cei din jur să-şi schimbe părerea despre dumneavoastră. Întâlniți o persoană care vă place şi pe întreg parcursul zilei veţi vorbi la telefon sau pe Facebook. Dacă sunteți într-o relaţie aveți parte de o întâlnire romantică în această seară.

Taur
Primiți un telefon de la un superior care vă cere să rezolvați o situaţie. La prânz sunteți agitat pentru că nu e o misiune deloc uşoară şi realizați că trebuie să stați peste program. Relaxați-vă totuşi, mâncați bine ca să prindeți puteri şi înarmați-vă cu răbdare, pentru că vă aşteaptă o zi lungă.

Gemeni
Întâlniți în drum spre serviciu un vechi prieten, iar discuţiile pe care le aveţi pot fi baza unei viitoare afaceri. Profitați de punctele comune pe care le aveţi pentru că ar putea fi drumul către independenţa financiară mult dorită. E posibil să dați impresia colegilor de serviciu că sunteți foarte mândru de experienţa acumulată profesional.

Rac
O zi foarte bună şi productivă. În prima parte a zilei vă remarcați cu o idee care va fi foarte tare pe placul şefilor. Veți fi văzut cu alţi ochi de aici înainte şi, cine ştie, poate intrați în discuţii pentru o promovare sau o mărire de salariu. Sunteți preocupat de siguranţa şi confortul propriu, sentimental şi material, încât, pentru a le obţine, sunteți dispus să faceți rabat, să încălcați reguli şi principii de viaţă.

Leu
Aveți parte de o zi cu suişuri şi coborâşuri. Discutaţi în contradictoriu cu un prieten care nu vrea să vă ajute cu un dosar pe care îl aveți de depus, dar reuşiți să îl convingeți pe un coleg să fie cooperant în această privinţă. Câştigurile pot veni fără cine ştie ce efort, competenţe şi perseverenţă, căci prezenţa de spirit şi intuiţia de moment contează.

Fecioară
Poate că vă umpleți agenda de lucru a zilei cu mult prea multe sarcini, prea solicitante ori prea ambiţioase. Greu de oprit, simţiți cumva că aveți ceva de demonstrat, iar faptul că lucrurile nu se leagă la modul aşteptat nu face decât să vă sporească nevrozele şi neliniştea.

Balanţă
Partenerul de cuplu ar putea fi nemulţumit azi, regăsindu-vă obositor de impredictibil şi instabil. S-ar părea că vă simţiți în putere, că nu aveți imprimată o direcţie anume, că nu ştiți ce vreți şi nu puteți lua deciziile care se aşteaptă de la dumneavoastră. În familie, predomină pacea şi liniştea, căci nu ţineți să arătaţi că le ştiți pe toate şi că aveți o opinie înţeleaptă despre orice lucru.

Scorpion
Mici sau mari neplăceri financiare v-ar putea crea ceva nelinişti, apăsări şi griji. Bugetul de care dispuneți e departe de a fi pe roze şi e posibil să nu se arate nici perspective prea grabnice de îmbunătăţire a lui. Reduceți la maximum cheltuielile, cumpărați doar strictul necesar, încercați să vă organizați mai raţional şi realist un buget de vremuri grele şi de subzistenţă!

Săgetător
O oarecare doză de superficialitate euforică ar putea să compromită unele activităţi domestice care ar fi necesitat îndemânare şi răbdare, atenţie şi capacitate de analiză, de evaluare raţională. O veste bună legată de sănătate vă poate remonta pe loc. Se anunţă destulă animaţie în chestiunile de inimă şi suflet și vă puteți lăsa cuprins de patima achiziţiilor multiple.

Capricorn
Exigenţele şi aşteptările în plan sentimental pot fi mari azi. Aveți nevoie să vă simţiți răsfăţat. Persoana iubită pare a fi în contratimp cu doleanţele avute, ceea ce duce la discuţii, dezbateri şi explicaţii ample. Latura financiară merge satisfăcător, dacă nu strună, şi compensează orice altă nemulţumire.

Vărsător
Ziua de azi stă sub semnul instabilităţii financiare. Banii pot veni greu şi cu mult zbucium ori o sumă de bani procurată poate fi contestată şi returnată. Un strop de pace şi armonie e de regăsit în familie așa că nu vă mai simţiți respins şi neînţeles. În iubire vă puteți răscoli unele amintiri plăcute despre care credeați că le-ați dat uitării.

Peşti
Trăți o stare de disconfort, de nemulţumire în mediul familial. E posibil să vă lipsească un anumit spirit de solidaritate cu cei apropiaţi, iar legăturile cu părinţii să nu fie unele extrem de calde, strânse, apropiate. Aveți senzaţia că nu sunteți sprijinit, asistat aşa cum vă doriți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS