13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii s-au intrecut la „Cupa Recon“

Oltenii s-au intrecut la „Cupa Recon“

La sfirsitul saptaminii trecute, pe terenurile de zgura de la baza „Recon“ (Hanul Doctorului) s-a desfasurat a treia editie a „Cupei Recon“, turneu de tenis de categoria a V-a, dotat cu premii in valoare de 30 de milioane de lei. La competitie au participat aproape 100 de copii din Oltenia, la toate categoriile de virsta, 10, 12, 14, 16 si 18 ani, craiovenii fiind cei care au facut legea.


La categoria 10 ani (fete) s-a impus Ana Maria Petcu (CSM), care a invins-o in finala pe Andra Oprescu (Vointa), pe locurile trei-patru clasindu-se Maria Naicu (Armata) si Anda Motocu (Vointa). In intrecerea baietilor, primul loc i-a revenit lui Robert Soldea (Atlas Craiova), invingator in fata lui Mihai Popa (TC Olimp), semifinalisti fiind Victor Petcu (CSM) si Ioanid Guna (Vointa). La 12 ani, fete, podiumul a fost format din Ana Vladutu (CSM), Cristina Nicolae (Vointa), Cristina Bratulescu (Atlas) si Patricia Gheorghe (Vointa), in timp ce la baieti Alexandru Motocu (Vointa) a fost urmat de Sorin Popa (CSM), Catalin Popa (Atlas) si Iulian Sirbu (Vointa).


La categoria 14 ani (feminin) pe primele trei locuri s-au clasat jucatoarele de la Triumf Craiova, Ingrid Radu, Roberta David si Andreea Dogaru, semifinalista fiind si Mihaela Subtirelu (Atlas). Competitia baietilor a fost cistigata de Dragos Ionescu (CSM), acesta fiind urmat de Andrei Gresita (Vointa), Andrei Sirbu (Vointa) si Mihai Macovei (Armata). La 16 si 18 ani in concurs s-au aflat doar baietii, podiumul aratind astfel: Alexandru Banciu (CSM), Alexandru Grigorita (CSM) si Andrei Magmea (Palestra Caracal), respectiv Teodor Vasile (TC Olimp), Mihai Aldea (CSM), Eugen Groza (CSS Tirgu Jiu) si Aurel Anghel (Palestra Caracal).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS