16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn poliţist craiovean a restituit un portofel pe care l-a găsit pe stradă

Un poliţist craiovean a restituit un portofel pe care l-a găsit pe stradă

Un poliţist craiovean a restituit astăzi portofelul unui craiovean, pe care îl găsise şi în care se aflau documente personale şi o importantă sumă de bani.

Miercuri seara, în jurul orei 21.00, agentul şef principal Mariel Tacă Bică din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, care se afla în timpul liber şi se plimba pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a găsit un portofel.
Poliţistul a deschis portofelul şi a constatat că, în acesta se aflau mai multe documente de identitate, carduri bancare precum şi o importantă sumă de bani. Acesta şi-a anunţat colegii cu privire la acest lucru, astfel încât in situaţia în care cel care l-a pierdut s-ar fi dus la o unitate de poliţie să anunţe pierderea să i se comunice că portofelul a fost găsit.
Astăzi, când poliţistul a intrat de servicu, a reuşit să ia legătura cu tânărul care a pierdut portofelul, un craiovean de 27 de ani, pe care l-a invitat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj pentru a i se restiui bunurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS