14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajStudioblitz realizează filmul cinematic al nunții tale

Studioblitz realizează filmul cinematic al nunții tale

Folosind mișcări de cameră și tehnici de montaj avansate, echipa Studioblitz suprinde emoția mirilor în cel mai frumos mod și oferă clienților săi o experiență de neuitat.
„Pentru noi, clientul este actorul principal! Serviciile noastre de filmare cu drona, cu Steadicam, cu macara și diferitele tehnici de înregistrare pe care le utilizăm, fac ca echipa Studioblitz să livreze un material video de calitate, care va rămâne pe viață în arhiva clientului. Dedicăm o atenție sporită și pentru coloana sonoră, întrucât aceasta transmite o senzație emoționantă celor care urmăresc produsul finit“, spune Sorin Lăția, manager Studioblitz.
Totul a început de la conceptul și viziunea lui Sorin, care în anul 2007 și-a început activitatea de filmare și fotografiere la evenimente festive. Pasionat de această artă, a constatat că cele mai bune filmări se realizează cu ajutorul unei echipe de profesioniști, foarte bine închegată.
„Am creat echipa Studioblitz după trei ani de filmări la evenimente, în special la nunți. Împreună realizăm acum un produs care definește activitatea Studioblitz și care este foarte apreciat de clienții noștri: filmul cinematic de nuntă.
Pentru fiecare colaborare în parte, pe lângă filmul nunții care cuprinde cununia civilă și cea religioasă, petrecerea de la restaurant, Studioblitz oferă și alte câteva filme mai scurte pentru momentele importante ale evenimentului“.
Nu uităm de tradițiile din regiunea în care are loc evenimentul, deoarece considerăm că tradiția este ceea ce ne reprezintă pe noi ca popor. Punem accent deosebit pe emoția dintre părinți și fii și pe cât de important este acest lucru!
Oamenii își doresc, în general, să lase o portiță deschisă către trecut și să-și aducă aminte cu plăcere stările și emoțiile pe care le-au trăit la un moment dat. Istoria ne demonstrează că de-a lungul timpului s-au încercat diverse metode și instrumente pentru a imortaliza viața. În societatea modernă, suntem norocoși că fotografia și filmatul au devenit accesibile tuturor. În schimb, profesionalismul în acest domeniu este mai greu de atins. Credem cu ardoare că Studioblitz a atins deja acest nivel.
www.studioblitz.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS