16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSa-i tepuim pe „bancari“!

Sa-i tepuim pe „bancari“!

In curtea Universitatii toate-s vechi si noi sint toate, cum ar spune cei care incearca sa inteleaga nebunia olteneasca. Cu o situatie in clasament ingrozitoare si cu o instabilitate financiara (totusi, pentru intilnirea de astazi s-au gasit bani in cont!), oltenii mai spera… Ce anume? In prima faza, adica in aceasta saptamina sfinta, sa mai dreaga busuiocul si sa cistige cele doua meciuri ale… patimilor, cu FC National (asta-seara) si cu FCM Bacau (simbata, ora 13.00, netelevizat).


Cele doua formatii care vor lupta astazi pe „Ion Oblemenco“ au suferit in iarna mutatii destul de semnificative care, se credea, vor face FC National sa coboare in clasament, iar Universitatea sa urce. Si asta deoarece „bancarii“ au pierdut opt oameni din „unsprezecele“ de baza, ducindu-ne la concluzia pripita ca FC National va avea un recul in retur. Gino Iorgulescu s-a dovedit a fi insa un adevarat conducator de club si a gasit solutii potrivite. Cel mai elocvent exemplu este cel demonstrat duminica, in acel nebunesc 5-1 administrat „ciinilor“, dupa ce Dinamo, prin mijloace traditionale, a eliminat echipa lui Gino din Cupa României. Paradoxal, jucatorii straini titulari au fost adusi in Cotroceni de impresarul craiovean Marcel Popescu, refuzat de Universitatea!


Craiova? In prezent nu mai exista loc de acuze, de scuze sau de analize… E prea tirziu! Au mai ramas noua etape si, vorba comunistilor, trebuie sa facem totul pentru salvare. Cine insa sa faca acum? Mugurel, Biju sau cine? A, l-am uitat pe domnul Costel M., care promite multe… Cei din „Craiova Maxima“ n-au loc prin birourile de pe Unirii 86.


Speranta este in jucatori, iar ei au demonstrat, mai ales dupa victoria asupra Farului (in Cupa României), un crescendo in evolutii. Ziua de astazi ar putea insemna, in cazul unei victorii oltenesti, un nou inceput in tentativa salvarii. Sa speram ca arbitrul Robert Dumitru nu are de gind sa prejudicieze, cu sau fara intentie, Universitatea.


In intilnirea de astazi, reintra Bundea si Moti, dar este suspendat Plesan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS