19.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutiile „stranierilor“ români

Evolutiile „stranierilor“ români

Elvetia. Fotbalistii români Iulian Filipescu si Mihai Tararache au evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia lor, FC Zürich, a cistigat-o miercuri, cu scorul de 3-1, in fata echipei Young Boys Berna, in prima mansa a semifinalelor Cupei Elvetiei. Filipescu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 13, aceeasi sanctiune primind-o si Tararache in minutul 37. Fiind suspendat, Adrian Ilie nu a evoluat la FC Zürich. In etapa a 27-a din liga secunda elvetiana, AC Bellinzona a invins, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Zürich. La AC Bellinzona, Adrian Pit a evoluat tot meciul, in timp ce Cristian Ianu nu a jucat, fiind suspendat.


Belgia. In prima mansa a semifinalelor Cupei Belgiei, Marius Mitu a fost integralist in partida pe care formatia sa, Lierse, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata echipei FC Bruges.


Italia. Paul Codrea a evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia sa, AC Torino, a cistigat-o miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata echipei Venezia, in etapa a 34-a din Serie B. Tot in Serie B, Bogdan Patrascu a fost integralist in meciul pierdut de Piacenza, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, in fata echipei Ternana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS