13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIuga: Îmi doresc să debutez în Liga I

Iuga: Îmi doresc să debutez în Liga I

_DSC0057 net

Oficialii Centrului de copii și juniori de la CS Universitatea Craiova au cooptat la începutul proiectului mulți tineri valoroși din zona Olteniei, dar și din afara ei. Unii au confirmat, alții nu. Printre cei care și-au câștigat respectul se numără și Angelo Iuga (foto), un mijlocaș originar din Arad, obișnuit al naționalelor de juniori, care ieri a împlinit 18 ani.
„Acest an vreau să-mi aducă sănătate și cât mai multe realizări pe plan fotbalistic. Îmi doresc să joc bine la echipa a doua, ca să debutez și eu în Liga I. M-am antrenat și cu prima formație a clubului și mi-a plăcut enorm. A însemnat foarte mult pentru mine să mă pregătesc alături de Bălgrădean, Curelea și ceilalți și mi-ar plăcea să fac pasul acolo cât mai curând. M-am obișnuit la Craiova, sunt aici de un an și ceva. La început mi-a fost greu, dar acum sunt bine“, a declarat Iuga, pentru GdS.
Tânărul mijlocaș a vorbit și despre etapele parcurse de CSU II în Liga a III-a, nefiind mulțumit cu averea din clasament, dar speră ca o victorie obținută vineri, contra celor de la Național Sebiș, să readucă liniștea. „Nu am început cum ne-am dorit acest sezon și era de așteptat să nu câștigăm fiecare meci. Per ansamblu, ne-am prezentat bine ca joc, dar ne lipsesc rezultatele deocamdată, pentru că nu avem experiență și greșim. Vrem să câștigăm cât mai multe puncte, dar trebuie să muncim cât mai mult la antrenament, pentru că numai așa vom progresa. Vineri jucăm la Arad, orașul meu natal și aș vrea să câștigăm și să joc bine, mai ales că va veni familia la meci. Ținând cont că nu vom primi ajutor de la echipa mare și vom fi doar noi, juniorii, vă dați seama că o să fie un meci greu, pentru că nu avem o experiență vastă. De altfel toate meciurile din Liga a III-a vor fi grele pentru noi, dar suntem capabili să facem jocuri bune. O victorie cu Sebișul ne-ar aduce liniștea“, a punctat Angelo Iuga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS