13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA fost gasita prima pelicula filmata de Jim Morrison

A fost gasita prima pelicula filmata de Jim Morrison

La 34 de ani de la moartea lui Jim Morrison a fost gasita si apoi restaurata in statul american Florida cea mai veche pelicula filmata de celebrul muzician: un film care promoveaza serviciile Universitatii de Stat din Florida, informeaza site-ul yahoo.es.


Pelicula a fost filmata la inceputul anilor ’60, cind viitorul solist al trupei The Doors era student al Universitatii de Stat din Florida. In productia alb-negru, Morrison joaca rolul unui student care vrea sa urmeze cursurile acestei universitati, dar nu este acceptat.


„Ne-am dori sa va acceptam. De fapt, ne-ar placea sa putem oferi mai multe cursuri, mai multe sectii, dar pur si simplu nu avem suficient spatiu si nici destui profesori“, ii spune lui Morrison un reprezentant al universitati. „Dar ce s-a intimplat? Cum este posibil ca nici parintii mei, nici statul, nici universitatea sa nu fi prevazut acest lucru?“, intreaba viitorul interpret.


Morrison a studiat mai multi ani la Universitatea de Stat din Florida inainte de a se inscrie la o scoala de actorie din cadrul Univeristatii California din Los Angeles. Rockerul a murit la Paris in anul 1971, la numai 27 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS