14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentări la coapsă stânga, după ce a disputat, duminică, finală turneului de la Cincinnati, pierdută în faţă americancei Serena Williams, locul 1 WTA, potrivit Mediafax.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc turneul şi am amintiri plăcute aici, reuşind să câştig titlul în trecut. Am avut câteva săptămâni dificile care m-au lăsat cu dureri la piciorul stâng şi, din nefericire, nu pot să mă forţez să joc atât de aproape de US Open”, a declarat Halep, într-un comunicat, citat de presă americană.

Câştigătoare a ediţiei din 2013, Simona Halep va fi înlocuită pe tabloul principal al competiţiei de categorie Premier care a început duminică şi la care era principala favorită de „lucky loser-ul” Lesia Turenco, din Ucraina, locul 44 WTA. Anul trecut, româncă a fost eliminată în turul al doilea al Connecticut Open de sportivă slovacă Magdalena Rybarikova, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS