26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTerenurile din cantonamentul Lunca Jiului, tot neatrăgătoare

Terenurile din cantonamentul Lunca Jiului, tot neatrăgătoare

Terenurile de antrenament din cantonamentul Lunca Jiului vor fi scoase pentru a treia oară la licitație, fiindcă nici o societate nu a fost interesată de amenajarea acestora (Foto: Arhiva GdS)
Terenurile de antrenament din cantonamentul Lunca Jiului vor fi scoase pentru a treia oară la licitație, fiindcă nici o societate nu a fost interesată de amenajarea acestora (Foto: Arhiva GdS)

Contractul pentru proiectarea tehnică și execuția amenajării celor două terenuri de fotbal de antrenament din cantonamentul din Lunca Jiului nu a fost adjudecat nici la a doua strigare. Din nou, nici un ofertant nu s-a arătat interesat de aceste lucrări, însă municipalitatea va merge mai departe și cu a treia procedură de achiziție. „Dacă nu s-a prezentat nimeni, trebuie refăcută documentația. Nu vorbim despre o mărire a prețului contractului, ci despre o modificare în caietul de sarcini. Presupunem că mai trebuie pus un strat de pământ în plus. Se analizează acum situația cu specialiști care au mai lucrat la terenuri de fotbal“, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.
Contractul în cauză are o valoare estimată de 1.596.918,03 lei fără TVA și un termen de execuție, conform caietului de sarcini, de trei luni, dintre care 30 de zile reprezintă proiectarea. Proiectul include realizarea a două terenuri de fotbal, iar în detaliu vorbim despre lucrări de demolări și desfaceri, terasamente la incinta de joc, lucrări de pregătire a infrastructurii, nivelare și refacere a suprafeței, dar și așternerea de gazon natural. În contract, mai sunt incluse realizarea sistemului de drenaj subteran, a celui de irigații și a nocturnei.
Până când aceste terenuri vor fi reabilitate, echipa de fotbal CS Universitatea Craiova se va antrena pe baza sportivă a comunei Cârcea. Tarifele de închiriere pentru acest obiectiv, cu tot cu folosirea nocturnei, sunt de 250 lei/oră, iar cele fără nocturnă, de 170 lei/oră. Pentru vestiare, grupuri sanitare și dușuri, tariful de închiriere este de 55 lei/oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS