14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiți deschis în privinţa relaţiilor cu străinătatea, căci sunt aducătoare de succes. Se pune problema unor călătorii sau vorbiți cu nişte prieteni din altă ţară. Apare oportunitatea unui job peste hotare. Este bine să gestionați bugetul îndeaproape. Unele dintre cuvintele pe care le folosiți vor fi destul de dureroase.

Taur
Aveți parte de o zi bună din punct de vedere profesional. Dacă primiți o invitaţie spre seară, acceptați să ieşiți, deoarece există şanse să cunoaşteți o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. La locul de muncă vă entuziasmați în ceea ce priveşte un nou proiect sau o asociere.

Gemeni
Reuşiți să vă promovați într-o manieră inteligentă ideile şi proiectele. Se pare că succesul este foarte aproape. În viaţa de cuplu sunteți într-o bună stare de spirit şi ştiți să creați în jur o atmosferă plină de blândeţe şi drăgălăşenie. Lăsați impresia că nu aveți nici un fel de sentimente. La birou sunteți egoist şi nu vă pasă de nimic altceva decât de propria persoană.

Rac
Noi experienţe şi întâlniri vă încurajează să vă măriți cercul de cunoştinţe. Tendinţele astrale actuale favorizează acţiunile calculate, organizate, metodice. Buna înțelegere de acasă depinde în mare măsură de modul în care vă purtați. Faceți un efort pentru a micşora tensiunile între diferiţii membri ai familiei.

Leu
O ambiţie profesională vă este îndeplinită. Pregătiți terenul încă de la începutul zilei şi faceți în aşa fel încât să vi se recunoască eficiența muncii. În familie vă bucurați de afecţiune. Profitaţi de momentul de linişte că să puneți la punct o mulţime de detalii practice şi ca să vă ameliorați relaţiile în general.

Fecioară
Atenţie la conflictele de autoritate cu partenerul de viaţă. Este  nevoie să găsiţi un teren comun. Această întâlnire ar putea să vă deschidă poarta către o fericire simplă, însă autentică. În dragoste, sunteți generos şi căutaţi calitatea. Deveniți conştient de faptul că trebuie să învățați cum să vă implicați uneori pentru a vă îmbunătăţi relaţiile profesionale.

Balanţă
Încercați să faceți pe plac şi unora, şi altora, însă acest lucru se dovedeşte imposibil, mai ales că apar unele ostilităţi şi nemulţumiri. Dacă se impun acasă decizii rapide de ordin familial, nu ezitați să le luați. Veți avea probleme evidente în a vă exprima sentimentele şi deseori veți rămâne cu un gust amar din acest motiv.

Scorpion
O strategie financiară pe care ați pus-o la punct începe să-şi arate roadele. Veți reuşi nu doar să ţineți în echilibru bugetul, ci şi să-l măriți considerabil. La locul de muncă, ideile originale pe care le aveți nu sunt auzite deocamdată. Nu vă pierdeți speranţa, ele vor fi utile mai târziu, când vi se va recunoaşte meritul.

Săgetător
Sunteți activ şi aveți activităţi pe mai multe planuri, reuşind să vă ocupați bine de fiecare. Acolo unde este cazul, ar fi mai indicat să vă canalizați energia pe chestiunile profesionale, în principal. Fiți atent la persoanele pe care le întâlniți, nu toate sunt de încredere. Păstrați-vă la loc sigur bunurile personale, precum actele şi banii.

Capricorn
Partenerul de viaţă ar putea să se facă vinovat de unele comportamente nefericite. Înainte de a lua însă decizia unei despărţiri, gândiți-vă bine dacă asta vă doriți. Apare nevoia de a lua nişte decizii profesionale importante. Acordați-vă timpul de care aveți nevoie pentru o astfel de alegere. Sunteți dezamăgit de răspunsul şefului care v-a refuzat o oportunitate într-un mod neplăcut.

Vărsător
Evitați judecăţile de valoare tranşante. Dacă sunteți categoric, ați putea comite nişte greşeli grave sau puteți provoca o ceartă cu o persoană care vă este dragă şi care vă face nişte favoruri. E bine să vă bazați pe sprijinul unei persoane realiste şi competente. Vă apucați de foarte multe lucruri, însă fără prea multe şanse de a vedea ceva rezultate la sfârşitul zilei.

Peşti
Aveți o tendinţă naturală de a vă dori să spuneți poveşti. Unele situaţii nesigure se vor debloca în sfârşit. Dacă ați avut probleme financiare, începeți să întrevedeți nişte soluţii. Într-o relaţie sau singur, comunicarea merge excelent. Aveți nevoie de puţin ajutor în zona profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS