14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDanezii joaca in infernul din Pireu

Danezii joaca in infernul din Pireu

In preliminariile Cupei Mondiale 2006, zona europeana, se vor disputa astazi patru partide, cite un meci fiind programat in Grupa 1 si in Grupa 7, in timp ce in Grupa 2 se vor desfasura doua intilniri.


In Grupa 1, din care face parte si nationala României, se va juca, la Skopje, meciul dintre selectionatele Macedoniei si Andorrei. Pe 13 octombrie 2004, pe arena „Comunal de Aixovall“ din Andorra La Vella, reprezentativa Andorrei a obtinut un succes istoric, reusind sa invinga, cu 1-0, pe Macedonia. Astazi, jucatorii macedoneni sint hotariti sa razbune umilinta din tur si ne asteptam la un „macel“ pe stadionul din Skopje. Clasamentul Grupei 1 se prezinta astfel: 1. Olanda – 10 puncte, 2. România – 10, 3. Cehia – 9, 4. Finlanda – 9, 5. Macedonia – 4, 6. Andorra – 3, 7. Armenia – 1.


Derbiul acestei runde se va disputa in Grupa 2, la Pireu, pe arena „Georgios Karaiskakis“ unde campioana Europei, Grecia, va primi replica reprezentativei Danemarcei. Dupa un start slab in actuala campanie de calificare la CM 2006, cind a pierdut la Tirana, cu 2-1, in fata Albaniei, selectionata Greciei si-a recapatat treptat ritmul, acumulind, pina in prezent, cinci puncte in patru meciuri. Elevii lui Otto Rehhagel (foto) vor incerca astazi sa-si respecte blazonul si sa cistige, in timp ce fotbalistii nordici vor avea de infruntat si atmosfera incendiara creata de fanaticii suporteri greci. Ierarhia Grupei 2 are urmatoarea alcatuire: 1. Ucraina – 11 puncte, 2. Danemarca – 6, 3. Turcia – 6, 4. Albania – 6, 5. Grecia – 5, 6. Georgia – 5, 6. Kazakhstan – 0.


In Grupa 7, la Almeria, selectionata Spaniei va avea un meci usor, urmind sa primeasca replica reprezentativei statului San Marino. Cele doua remize surprinzatoare pe care le-au inregistrat pina in prezent in actuala campanie de calificare la CM 2006 – 1-1, in deplasare, cu Bosnia si 0-0, in deplasare, cu Lituania – ii fac pe jucatorii iberici sa fie precauti chiar si in fata modestei nationale din San Marino. Clasamentul Grupei 7: 1. Serbia – 10 puncte, 2. Lituania – 8, 3. Spania – 5, 4. Bosnia – 2, 5. Belgia – 1, 6. San Marino – 0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS