13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Extraterestrul“ ingenuncheat

„Extraterestrul“ ingenuncheat

Minunea s-a produs ieri. Jucatorul care monopolizase in ultimul timp turneele de Mare Slem, Roger Federer, a fost eliminat in penultima faza a Openului australian. Rusul Marat Safin a fost cel care a reusit sa intrerupa seria invincibilitatii elvetianului, invingindu-l ieri in cinci seturi, dupa patru ore si 27 de minute de joc, scor 5-7, 6-4, 5-7, 7-6, 9-7.


Desi scorul asilor i-a fost favorabil „extraterestrului“, 22-16, rusul a fost mai precis la primire, retururile sale punindu-l in dificultate pe Federer, cel care il invinsese in ultimul act al editiei de anul trecut. Cap de serie numarul patru la Australian Open, Marat Safin va juca in finala cu invingatorul meciului dintre australianul Lleyton Hewitt si americanul Andy Roddick.


Rezultatele inregistrate in semifinalele probei de dublu masculin: Wayne Black/Kevin Ullyett (Zimbabwe/N.5) – Jurgen Melzer/Alexander Waske (Austria/Germania) 6-3, 6-4; Bob Bryan/Mike Bryan (SUA, nr.2) – Jonas Bjorkman/Max Mirnii (Suedia/Belarus, nr. 4) 6-1, 6-3. Finala se va juca intre perechile din Zimbabwe si SUA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS