13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis, la bilanţul MAI: Pledez pentru condiţii salariale şi de muncă decente pentru oamenii legii

Iohannis, la bilanţul MAI: Pledez pentru condiţii salariale şi de muncă decente pentru oamenii legii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, la bilanţul MAI, că va pleda pentru condiţii salariale şi de muncă decente pentru angajaţii acestui sistem şi a arătat că înţelege constrângerile cu care se confruntă oamenii care servesc legea. „Înţeleg constrângerile cu care se confruntă oamenii care servesc legea. Voi pleda întotdeauna pentru condiţii salariale şi de muncă decente, şi pe măsura răspunderii”, a spus şeful statului, potrivit Mediafax.

Iohannis a afirmat că participă pentru prima dată, în calitate de preşedinte al României, la bilanţul Ministerului de Interne, una din principalele instituţii cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale. Şeful statului a spus că această instituţie este, prin natura activităţii, prima interfaţă în relaţia dintre stat şi cetăţean. ”Cu toţii ne dorim o Românie sigură, în care relaţia dintre stat şi individ, să se bazeze pe respect reciproc, în care cetăţenii ştiu că drepturile le sunt respectate şi legea este aceeaşi pentru toţi”, a spus Iohannis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS