14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul are șansa să urce două locuri în clasament

Filiașiul are șansa să urce două locuri în clasament

Aurel Lupu (numărul 6) revine în defensiva CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)
Aurel Lupu (numărul 6) revine în defensiva CSO Filiaşi (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CSO Filiași (locul 7) întâlnește astăzi, la Braloștița, de la ora 15.00, ocupanta poziției a șasea din clasament, Vulturii Lugoj, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii a III-a, seria 4.
Cu această ocazie revine pe teren și căpitanul doljenilor, Aurel Lupu, suspendat în prima etapă a returului, acesta afirmând că el și colegii săi sunt pregătiți să facă o partidă bună și să obțină o victorie ce ar echivala cu un salt de două locuri în clasament.
„Acum o să joc și eu, pentru că săptămâna trecută am fost suspendat. Suntem pregătiți să câștigăm, deși nu ne va fi ușor. Lugojul are o echipă bună, închegată, și asta o arată și locul din clasament. Sunt înaintea noastră cu două puncte, iar dacă îi batem îi depășim în clasament și pe ei, și pe Pandurii II, care stă etapa asta. Vă dați seama ce moral bun am avea după, pentru meciul cu Millenium Giarmata, dacă am reuși să câștigăm mâine (astăzi – n.r.)? Dacă le batem pe amândouă, vom urca pe locul patru, pentru că Giarmata are acum cu Sebișul. Nu cred că Național Sebiș își mai permite să mai piardă puncte, pentru că iasă din calculele promovării, are meciuri grele apoi“, a declarat Lupu, pentru GdS.

„Sperăm să obținem toate cele trei puncte”

Căpitanul Filiașiului speră ca starea terenului de joc de la Braloștița să fie bună după ce la mijlocul săptămânii a găzduit partidele republicanilor A și B de la CS Universitatea Craiova și Școala de Fotbal „Gică Popescu“.
„Am înțeles că astăzi (ieri – n.r.) ar fi băgat tăvălugul pe el și terenul ar fi bun. Acum nu știu, dar motivați suntem cu toții după rezultatul bun de la Sebiș. Nimeni nu credea că o să luăm punct acolo, și la UTA s-a întâmplat la fel în tur, dar am dovedit că suntem o echipă unită. Nu avem probleme de lot și sperăm să obținem toate cele trei puncte“, a punctat Aurel Lupu.
Confruntarea de la Braloștița va fi arbitrată de o brigadă mehedințeană, formată din Silviu Ilie Gulei, Andrei Călușeru și Ionel Caius Drulă, observator fiind desemnat vâlceanul Ioan Tudorică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS