17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari și-a luat trei fundași centrali

CS Podari și-a luat trei fundași centrali

Conducătorii formației CS Podari au parafat ieri, în ultima zi de transferuri, contractele a trei fundași centrali, unul dintre aceștia fiind Eugen Rioșanu, un fotbalist de 30 de ani, care a evoluat în tur pentru ACS Viitorul Municipal Craiova și în al cărui CV se regăsesc mai multe echipe importante din Liga a II-a și Liga I, cum ar fi FC Olt Slatina, FC Caracal, CS Turnu Severin, FC Universitatea Craiova.
„M-a sunat antrenorul Dragoș Bon și mi-a spus că are nevoie de mine ca fundaș central, nu ca mijlocaş și am acceptat să merg la Podari în ideea că o să am timp să continuu și munca începută cu Florin Șoavă la grupa de juniori A de la CFR Romgaz Craiova. Am semnat un contract valabil pe șase luni și, dacă lucrurile merg bine, putem prelungi colaborarea. Nu contează pe ce post o să joc, important este să o fac bine și să ajut echipa“, a declarat Eugen Rioșanu, pentru GdS.
Ceilalți doi jucători cooptați sunt Ciprian Ionuț Vălu și Marius Maurizio Gârloi. „Sunt doi jucători născuți în 1995, care ne vor ajuta cu siguranță. Vălu a venit de la CSO Filiași, iar Gârloi, la fel ca și Rioșanu, de la ACS Viitorul Municipal Craiova“, a explicat președintele CS Podari, Ion Mihai, pentru GdS.
CS Podari a parafat totodată și un ultim joc amical înainte de reluarea campionatului Ligii a III-a, seria 3, trupa lui Dragoș Bon urmând să evolueze sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu colega de serie Sporting Roșiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS