16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am facut cele mai bune transferuri“

„Am facut cele mai bune transferuri“

Cu doua zile inaintea debutului oficial in noua editie de campionat, Universitatea si-a prezentat, ieri, achizitiile. Au lipsit ultimele noutati anuntate de clubul din Banie, Paduret si L. Dobre, a caror situatie s-a discutat pina aseara, la incheierea perioadei de mercato.

Chiar daca au acceptat ca bugetul nu se ridica la inaltimea obiectivului, Pavel Badea si Mircea Rednic s-au declarat increzatori ca echipa va juca bine in campionatul urmator, participarea intr-o cupa europeana fiind accesibila.

„Am facut cele mai bune transferuri din tara, toti jucatorii noi fiind adusi la solicitarea antrenorului echipei“, a spus presedintele oltean, iar Rednic a completat: „Sint multumit de transferuri si nu am nici regret pentru cei pe care nu am reusit sa-i aducem“.

Noua jucatori au prezentat tricourile care se vor a fi cele de campioni nationali peste un an. Cei doi fotbalisti pentru care s-au platit sume de transfer sint cei proveniti de la clubul lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui. Sorin Frunza, 26 de ani, mijlocas, a fost cea mai scumpa achizitie a Universitatii, costind 100.000 de dolari, fiind urmat de Milan Jovanovic, fundas, 21 de ani, pentru care craiovenii au achitat deja 50.000 de dolari.

Celelalte noutati alb-albastre sint: Ionel Gane, 32 de ani, atacant; Monteiro Ferreira Rubenilson, 32 de ani, atacant; Mongu Nkoy Bonsey Fliston, 23 de ani, fundas; Eugen Bastina, 31 de ani, mijlocas; Mircea Ilie, 27 de ani, atacant; Bogdan Buhus, 24 de ani, fundas; Ovidiu Hoban, 21 de ani, mijlocas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS