12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins cind incerca sa intre ilegal in tara

Prins cind incerca sa intre ilegal in tara

Fanel Lanceru, de 34 de ani, din judetul Vilcea, a fost surprins de politistii sirbi din Punctul de Trecere a Frontierei Djerdap, in timp ce incerca sa intre fraudulos in Romania. El a fost sanctionat de politia sirba cu interdictie de a intra pe teritoriul sirbesc pe o perioada de un an.

Cazul a fost preluat de politistii de frontiera mehedinteni, care, in urma primelor cercetari, au constatat ca Fanel Lanceru a iesit legal din tara in cursul lunii mai, calatorind in Italia. Intentionind sa se intoarca in Romania, vilceanul s-a prezentat pe 25 iulie la frontiera croato-sirba si, intrucit nu avea viza pentru Serbia, nu i s-a permis intrarea in aceasta tara.

„Ajutat de un cetatean sirb, contra sumei de 20 de euro, el a trecut fraudulos frontiera din Croatia in Serbia, ajungind pina la Djerdap, unde a fost surprins de organele de ordine sirbesti. Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei unui stat strain“, a spus subcomisar Mariana Cenea, purtatoarea de cuvint a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS