16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru a incheiat cantonamentul

Minerul Motru a incheiat cantonamentul

Minerul Motru a incheiat stagiul de pregatire montana de la Baile Herculane, unde s-a pus baza pe pregatirea fizica, insa nu s-a neglijat nici lucrul cu mingea. Tehnicianul „minerilor“ a avut la dispozitie un lot largit de 28 de jucatori, ajungind in cantonamentul de la Herculane inca noi trei achizitii, Popescu, Patrascu si Caibar, toti de la FCM Tirgoviste. Pe linga antrenamentele zilnice, divizionara B gorjeana a sustinut si trei partide de verificare, obtinind tot atitea victorii: 7-1 cu „GP“ Craiova si 2-1 in ambele intilniri cu Severnav.

Minerul a jucat ieri in compania altei echipe din esalonul trei, Senaco Novaci. Partida desfasurata la Novaci s-a incheiat la egalitate, 1-1. Antrenorul divizionarei B a inceput jocul cu urmatorul „unsprezece“: Antici – Soo, I. Constantin, Purcel, Stoian, Hanu, Balan, Minzatu, Glisca, A. Popescu, Volocaru. Au mai jucat: Munteanu, Nuieleanu, Epure, Nicoloff, Oancea si Crisan.

Urmatoarele partide de verificare vor avea loc in perioada 29-31 iulie, la Tirgu Jiu, Minerul Motru fiindinvitata la turneul organizat de Pandurii Tirgu Jiu si dotat cu Cupa „Gheorghe Iorga“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS