16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmatorism si lipsa de profesionalism la Pandurii

Amatorism si lipsa de profesionalism la Pandurii

Antrenorul divizionarei B din Tirgu Jiu, Emil Sandoi (foto), a spus, in cadrul unei emisiuni televizate la un post local, ca amatorismul desuet si lipsa de profesionalism a unor persoane din anturajul clubului Pandurii sint cauzele ratarii promovarii in sezonul trecut. Acestea au fost, conform spuselor tehnicanului, si principalele slabiciuni in lupta pentru promovare cu contracandidata Sportul Studentesc in sezonul trecut.

Tehnicanul „pandurilor“ a evitat sa nominalizeze persoanele care au „contribuit“ la esecul unui vis frumos, promovarea in primul esalon, si a criticat in special atmosfera proasta creata in vestiarul gorjenilor chiar inaintea derbiului cu studentii bucuresteni, disputat la Tirgu Jiu. Inaintea meciului decisiv pentru promovare, presedintele Marin Condescu a fost prezent in vestiarul fotbalistilor gorjeni, acesta dorind, se pare, sa aplaneze conflictul deja existent. Cert este ca, dupa meciul cu Sportul Studentesc, Emil Sandoi a sanctionat unii dintre vinovati pentru atmosfera proasta din vestiar si l-a investit pe Vintilescu cu titlul de capitan al echipei, deoarece a fost nemultumit de celilati trei capitani ai formatiei. „Cei care erau capitani de echipa la vremea respectiva n-au stiut sa pastreze un climat propice performantei“, si-a motivat Sandoi decizia.

Emil Sandoi a declarat in mai multe rinduri presei ca persoane din anturajul clubului sint lipsite de profesionalism, insa de fiecare data s-a ferit sa nominalizeze pe cineva. O data cu inceputul unui nou drum in care si-au propus sa promoveze, in structura clubului au aparut mai multe modificari, doar presedintele Marin Condescu si directorul de imagine Viorel Temelescu raminind in functie. Au plecat sau au fost indepartati directorul executiv Sergiu Gaman, directorul sportiv Gabi Zahiu si directorul administrativ Ion Poenaru.

Sandoi a luat apararea fotbalistilor sai impotriva acuzatiilor unor oficali ai clubului gorjean, cum ca acestia au cistigat prea multi bani in sezonul trecut, motivind ca ii merita, deoarece au cistigat meciurile pe teren.

Tehnicianul de la Pandurii a dezvaluit ca a trebuit sa duca multa munca de lamurire cu contestatarii jucatorilor din interiorul clubului, pentru a-i convinge ca viata fotbalistului este destul de scurta si plata a fost facuta pe masura muncii lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS