16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorul pietelor din Sibiu, implicat intr-un accident rutier la Piatra Olt

Directorul pietelor din Sibiu, implicat intr-un accident rutier la Piatra Olt

Tiberiu Paraian, directorul Directiei de sere, piete si spatii verzi din Sibiu, de 47 de ani, a fost implicat ieri dupa-amiaza intr-un accident rutier in urma caruia doua persoane au ajuns la spital in stare grava. Paraian, care conducea un autoturism marca VW Passat, cu numarul de inmatriculare SB-65-YEO, plecase din Sibiu si se indrepta spre Caracal cind, pe raza localitatii Piatra Olt, s-a lovit frontal cu un alt autoturism marca Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare B-75-GYL condus de Costel Sincu, de 24 de ani, din comuna Tia Mare, judetul Olt, care circula din sens opus si avea masina incarcata cu lazi cu rosii.

„Am plecat din Sibiu pe la ora 12.00, spre Caracal, unde aveam niste probleme personale de rezolvat. Eram impreuna cu doi prieteni in masina. Pe drum, pe la Piatra Sat, in apropiere de Piatra Olt, intr-o curba, mi-a aparut din sens opus o masina, o Dacie, pe care nu am mai putut sa o evit si am intrat in ea. Ne-am rasucit si apoi ne-am oprit pe marginea drumului. Am telefonat imediat la ambulanta. Nu aveam viteza, dar mi-a aparut brusc in fata si nu am mai putut face nimic“, a povestit Tiberiu Paraian.

In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului auto din Dacia 1310, precum si ranirea usoara a mamei acestuia, Pasca Sincu, de 62 de ani, ambii internati la Spitalul Judetean din Slatina. Pentru ca posedau arme pistolet, Tiberiu Paraian si un alt pasager din WV Passat au predat armele politistilor, acestia stabilind ca ambii posedau permise de port arma. Circulatia in zona a fost blocata timp de citeva ore, pe ambele sensuri ale drumului formindu-se cozi de autoturisme pe mai multi kilometri. Celor in cauza li s-a intocmit dosar penal, urmind ca acesta sa fie inaintat procurorilor de la Parchetul de pe linga Judecatoria Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS