16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPresedintele si „vicele“ CA al Universitatii se contrazic

Presedintele si „vicele“ CA al Universitatii se contrazic

Mitrita nu vrea sa intarim adversarele la titlu

Desi presedintele Dinel Staicu a negociat cu Steaua vinzarea lui Plesan, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Craiova, Costel Mitrita, a precizat ca nu este de acord cu cedarea mijlocasului oltean la nici o echipa din tara, cu atit mai mult la formatiile bucurestene cu care alb-albastrii vor sa se bata pentru titlu, in sezonul viitor.

„Eu stiu un singur lucru. Plesan nu va pleca de la Craiova sub 3.000.000 de dolari si in nici un caz in tara. Nu am participat la negocierile cu Steaua, nu am cunostinta despre ofertele aparute, dar eu stiu ca si Dinel gindeste la fel. O fi el suparat acum, dupa rezultatul alegerilor, dar tot la Universitatea ii este gindul. Nu putem sa intarim echipele cu care, la anul, vrem sa ne batem pentru titlu. Oricum, nu cred ca va da cineva din tara atitia bani. Si daca totusi se va gasi cineva, voi da eu mai mult pentru ca Plesan sa ramina la Universitatea“, a spus Mitrita.

Dinel asteapta pina astazi raspunsul Stelei

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a spus ieri ca transferul jucatorului Mihaita Plesan la Steaua a cazut, deoarece gruparea stelista a anuntat ca nu mai este de acord cu intelegerea facuta marti de cele doua cluburi. Staicu sustine ca, marti seara, s-a inteles cu Gigi Becali pentru 1,5 milioane de dolari plus trei jucatori in schimbul lui Mihaita Plesan, iar ieri oficialul stelist a oferit doar un milion, pe linga cei trei fotbalisti. Dinel Staicu a amenintat ca il va vinde pe Plesan in Franta, de unde are o oferta de trei milioane de dolari, daca Steaua nu va da un raspuns oficial pina astazi.

La rindul sau, Gigi Becali a spus ieri ca a facut o oferta extraordinara pentru transferul lui Plesan, dar ca Dinel Staicu a umflat pretul. „Pentru Plesan am oferit un milion de dolari, iar ei au cerut trei milioane de dolari. Eu le-am spus: da, 2,5 milioane de dolari, constind in jucatori si bani. Nu pot spune jucatorii care vor fi cedati, dar am facut o evaluare a lor de 1,5 milioane, plus un milion de dolari cash. Ei au vrut trei jucatori plus 1,5 milioane de dolari. Am sa-i contactez pe cei de la Craiova, sa vedem ce facem. Daca a cazut, asta este, eu am facut o oferta extraordinara, mai mult de atit nu pot face. N-am renuntat la Plesan, dar ei au cerut prea mult“, a spus Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS