14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNasu’ Mischie vrea primul loc pe listele pentru consiliul judetean

Nasu’ Mischie vrea primul loc pe listele pentru consiliul judetean

La PSD Gorj au inceput discutiile pentru intocmirea listelor de candidati pentru consiliul judetean. Dupa primele negocieri s-a stabilit ca, in cazul in care Delegatia Permanenta a Organizatiei Centrale isi va da avizul, Nicolae Mischie sa fie cap de lista la consilieri judeteni. De asemenea, este posibil ca, in cazul in care PNA va finaliza pina dupa Pasti cercetarea lui Nicolae Mischie, acesta sa redevina presedinte al PSD Gorj. Cu toate ca si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la Primaria Tirgu Jiu, Florin Circiumaru s-ar putea regasi si el pe lista de candidati la consiliul judetean.

„Nu s-a definitivat deocamdata nimic. Sint doar niste discutii orientative. Exista si varianta ca mai multi primari sa candideze la consilieri judeteni, dar omul stie oricum ca Pasti candideaza ca primar la Carbunesti, eu la Tirgu Jiu, si nu la consiliul judetean. Noi ne pregatim pentru primarii. Nasu’ e pe primul loc, dar e tot la nivel de discutii. Eu zic ca va fi pe primul loc. Conferinta judeteana a partidului s-ar putea reuni dupa Pasti si s-ar putea stabili reinstalarea in functie a lui Nicolae Mischie. Asta, pe masura ce se finalizeaza cercetarile la PNA“, a precizat Florin Circiumaru.

Parchetul National Anticoruptie verifica modul in care Nicolae Mischie a intrat in posesia titlurilor universitare. De asemenea, la Inspectoratul Judetean de Politie Gorj se afla in cercetare un dosar in care Mischie este anchetat in legatura cu folosirea masinii de serviciu in alte scopuri decit cele prevazute de lege. In plus, de peste un an, la Inspectoratul General de Politie Bucuresti a ajuns un dosarul privind introducerea in tara de catre Mischie a unei arme de vinatoare, pentru care nu au fost platite taxe vamale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS