17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVersace, favorita Angelinei

Versace, favorita Angelinei

După logodna anunţată pe 14 aprilie, Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc intens de nuntă. Potrivit Daily Mail, cuplul este în negocieri cu mai multe case de modă pentru confecţionarea rochiei de mireasă. După cum relatează cotidianul britanic, designerii se întrec în crearea celor mai sofisticate modele. Prima care i-a pregătit o întreagă colecţie a fost celebra Carolina Herrera. Dar şi cunoscuta creatoare de rochii de mireasă, Vera Wang, a trecut la treabă pentru a-i oferi actriţei cea mai potrivită rochie. Dintre toate însă, celebra casă italiană Versace, care a îmbrăcat-o pe Angelina Jolie de nenumărate ori, ar fi favorita actriţei.
La ultima ceremonie de decernare a premiilor Oscar, Angelina Jolie a purtat o frumoasă rochie neagră din catifea, semnată Versace, cu o crăpătură adâncă pe o parte, care lăsa să se vadă un picior.
Potrivit Closer.fr, cuplul intenţionează să se căsătorească în Chateau Miraval, castelul pe care cei doi îl deţin în sudul Franţei, unde vor să organizeze o nuntă ca-n poveşti, inspirată din filmul „Shrek“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS