14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJohn Ibeh, ultima achiziţie

John Ibeh, ultima achiziţie

Pandurii Târgu Jiu l-a înregimentat pe ultima sută de metri a perioadei de transferări pe mijlocaşul Oţelului Galaţi, John Ibeh

Gruparea gorjeană a legitimat cinci jucători în această iarnă, Bogdan Unguruşan („U“ Cluj), Alexandru Neagu (Real Murcia, Segunda Division), John Ibeh (Oţelul Galaţi), Burno Gomis şi Emmannuel Mbella, însă doar primii trei sunt de bază. Gomis şi Mbella vor fi ţinuţi sub observaţie la Pandurii II. „100% Ibeh va fi jucătorul nostru. Îl cunosc foarte bine şi l-am vrut eu pe ultima sută de metri. Am lucrat cu el la Oţelul. S-ar putea chiar astăzi (ieri – n.r.) să ajungă în cantonamentul nostru. Cred că va fi un câştig. L-am adus şi pe Unguruşan. Mai este tânărul Neagu, un jucător de perspectivă, şi îi vom vedea şi pe Gomis şi Mbella ce vor putea să facă în următorul interval. Nu cred că vor mai veni jucători liberi de contract“, a declarat Petre Grigoraş. Tehnicianul pandurilor nu este tocmai mulţumit de campania de transferări, reproşându-şi ratarea transferului lui Matulevicius. Deşi s-a discutat şi cu Mahambe Tamboura (Shkendija), Sergiu Buş (FCM Târgu Mureş) şi Paul Anton (Gloria Bistriţa), nici unul nu a mai ajuns la Târgu Jiu. „E clar că mi-aş fi dorit mai mult, dar, din diferite motive, nu s-a putut realiza. Îmi pare rău că am pierdut transferul lui Matulevicius. Tamboura nu cred că ar fi fost un mare câştig. Sergiu Buş a vrut să vină la noi, dar se pare că înţelegerea pe care CFR o are cu Târgu Mureş nu-i permite să plece la jumătatea campionatului. Acesta e lotul. Din păcate, nu am fost destul de abili la aducerea unor jucători. Greşeala asta nu o atribui conducerii, poate nici eu nu am fost convins de anumiţi jucători să-i aduc“, a explicat Grigoraş.

„Nu trebuie să fim disperaţi“

Cu un lot mai subţire decât în tur, Pandurii nu mai tind spre vârful ierarhiei. Grig ar vrea ca evoluţiile din 2012 să se ridice la un nivel cât mai apropiat de cele de anul trecut. „Nu trebuie să fim disperaţi. E clar că am pierdut mai mulţi jucători şi mai buni decât am adus. Asta este realitatea şi nu trebuie să o ascundem, dar sperăm că vom reuşi să ne reabilităm pe parcurs şi cu jucătorii care au rămas, cu cei tineri şi cu ce am mai adus, să facem un retur de campionat apropiat de cel din tur. Nu te poţi opune progresului sau plecării unor jucători“, a afirmat Grigoraş.
Pandurii dispută astăzi, de la ora 19.30, ultimul amical, în compania echipei Gaz Metan Mediaş. Convocat la naţională pentru amicalul România-Uruguay, din 29 februarie, Mihai Pintilii va ajunge sâmbătă în ţară pentru a se alătura primei reprezentative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS