16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Aveţi parte de momente plăcute alături de o persoană nou-intrată în viaţa dumneavoastră. Aveţi însă grijă să nu vă faceţi prea multe speranţe, cel puţin deocamdată. Pe plan profesional sunteţi dispus să luptaţi pentru a obţine o situaţie materială mai bună şi pentru a vă îmbunătăţi condiţiile de lucru. Pe plan sentimental, aveţi şansa de a petrece alături de partener momente de linişte şi împăcare. Vă faceţi planuri de vacanţă împreună.

Taur
Ambiţiile profesionale trebuie să fie legate întotdeauna de lucruri concrete şi de acte raţionale. Numai astfel puteţi atinge succesul. Aveţi carismă şi acest lucru vă ajută să câştigaţi simpatii în viaţa profesională. Puteţi să primiţi un post mai bine remunerat. În domeniul sentimental trebuie să vă înfrânaţi pornirile iraţionale. Astăzi se poate să mergeţi la o întâlnire amoroasă extrem de importantă.

Gemeni
Sunteţi conştient de armele dumneavoastră de seducţie şi vă folosiţi de ele pentru a vă cuceri partenerul de viaţă. Este o zi fericită pentru cupluri. Vă doriţi atât dumneavoastră, cât şi cei din familie o atmosferă liniştită în cămin. Pe plan profesional, succesul este posibil numai dacă ştiţi să cultivaţi relaţii utile şi să vă menţineţi renumele în faţa colaboratorilor şi şefilor.  

Rac
Un prieten vă trădează încrederea. Vă va fi destul de greu să acceptaţi realitatea, dar va trebui până la urmă să vă obişnuiţi cu noua stare a lucrurilor. La serviciu, lucrurile sunt complicate. Ar fi bine să fiţi atent la ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Sunt destule persoane care vă urmăresc orice mişcare pentru a vă pune într-o lumină proastă în faţa superiorilor ierarhici. Veţi găsi linişte doar alături de partenerul de suflet.

Leu
Vă gândiţi că de ceva vreme aţi cam rupt legătura cu prietenii, astfel încât simţiţi mai mult ca oricând nevoia să-i revedeţi. Este suficient să daţi un semn de viaţă pentru ca ei să reapară în viaţa dumneavoastră. Comunicarea şi bunăvoinţa pot spulbera rapid orice posibile neînţelegeri. Veţi fi uimit de câtă lume vă simte realmente lipsa şi vă veţi bucura de câteva ore minunate în compania lor. Spre seară o să petreceţi clipe frumoase cu partenerul de suflet.

Fecioară
Simţiţi nevoia de puţină mişcare. Aţi putea să vă luaţi bicicleta să mergeţi în parc sau să plecaţi la munte. Oricum, ar fi bine să căutaţi compania unor persoane la fel de sociabile ca şi dumneavoastră, pentru a vă bucura împreună de discuţii interesante. Fiţi atent şi la ceea ce au ceilalţi de spus şi nu monopolizaţi discuţia. Puteţi afla lucruri utile, care vă pot ajuta la un proiect viitor.

Balanţă
Plănuiţi o seară romantică alături de partener şi vă gândiţi cum să condimentaţi această relaţie. Vă bucuraţi de înţelegere şi multă afecţiune din partea partenerului de suflet, deci nu aveţi nici un motiv să vă plângeţi. Încercaţi să nu mai puneţi la suflet chiar tot ce auziţi în jur. Aveţi încredere în dumneavoastră şi în cei care v-au demonstrat cât vă iubesc şi mergeţi înainte fără ezitări. Sunteţi favorizat de astre şi trebuie să profitaţi de această conjunctură.
 
Scorpion
Dacă vreţi un post mai bun, va trebui să vă organizaţi timpul şi să căutaţi într-un mod structurat. Oricât de competent sunteţi în domeniul dumneavoastră de activitate, trebuie să vă asiguraţi că şi CV-ul va ajunge în locul potrivit. Acasă aveţi parte de unele neînţelegeri, în general iscate din cauza lipsei dumneavoastră de flexibilitate. Pe plan amoros faceţi furori. Trebuie să vă alegeţi priorităţile.  

Săgetător
Simţiţi nevoia să vă odihniţi pentru că aţi muncit până târziu în ultima vreme şi tot ce vă doriţi este să dormiţi şi să vă lăsaţi răsfăţat de partener. Gândiţi-vă că prea mult somn nu vă face bine. În loc de asta, aţi putea să vă faceţi un program variat, poate o ieşire la munte, ca să vă reîncărcaţi bateriile şi să vă bucuraţi de compania persoanei iubite. Aţi fost foarte stresat şi trebuie să ieşiţi din această stare care v-a măcinat.

Capricorn
Dacă aţi plecat deja în vacanţă, profitaţi de timpul liber şi faceţi-vă toate mofturile. Acum chiar nu mai are rost să fiţi serios, responsabil şi să vă gândiţi la ce aveţi de făcut când vă întoarceţi. Aţi putea chiar să nu vă mai faceţi patul dimineaţa sau să acceptaţi vreun flirt pe plajă. În fond, meritaţi din plin să vă distraţi şi să vă simţiţi cât mai bine. Sunteţi în centrul atenţiei şi acest lucru vă încântă.

Vărsător
Mai aveţi de lucru la câteva proiecte care nu suportă amânare. Nu prea aveţi poftă de stat cu hârţoagele în faţă când alţii ies prin cluburi sau pleacă în vacanţă. Cu toate acestea, pe termen lung aveţi numai de câştigat dacă vă faceţi bine treaba. Anul acesta se ivesc o sumedenie de posibilităţi în carieră şi ar fi bine să bateţi fierul cât e cald, cum se spune. Prietenii vor înţelege şi vă vor sprijini necondiţionat.

Peşti
Dimineaţa vă treziţi cu gândul de a începe să învăţaţi pentru un examen sau un proiect care a tot fost amânat. Poate ceva legat de şcoala de şoferi sau un curs de limbi străine, oricum este ceva care vă va îmbunătăţi viaţa în scurt timp. Planificaţi-vă câteva ore de studiu, ca să puteţi după aceea să plecaţi împreună cu prietenii într-un loc unde să aveţi parte de distracţie şi discuţii interesante. Veţi primi o veste care vă va bucura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS