13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş a pus pe liber cinci jucători

Petre Grigoraş a pus pe liber cinci jucători

Florin Hidişan, Bogdan Apostu, George Neagu, Florin Popete şi Daniel Orac nu mai fac parte din planurile tehnicianului Petre Grigoraş pentru sezonul viitor. Şi Pedro Mingote ar putea fi trecut pe lista neagră dacă nu-şi schimbă atitudinea.

Dacă cei din conducerea pandurilor au ezitat să facă publică lista cu jucătorii „disponibilizaţi“, tehnicianul Petre Grigoraş nu s-a sfiit să anunţe jucătorii de care se desparte. Pe listă apare, surprinzător, şi Daniel Orac, fotbalist pe care Grig l-a dat afară în iarnă şi care a evoluat în retur pentru Pandurii II. „Este adevărat, am înaintat lista către conducere cu jucătorii care nu mai fac parte din planurile mele pentru sezonul următor. Este vorba de jucătorii pe care îi ştiţi şi dumneavoastră: Neagu, Hidişan, Apostu, Popete şi unul mai vechi pentru mine, Daniel Orac, care mai spera să revină, dar căruia i-am transmis că nu mai este posibil. Vreau să le mulţumesc tuturor jucătorilor pentru ce au făcut la Pandurii. Nu mi-a fost deloc uşor să iau această decizie, dar dacă vrem să mergem mai departe şi să schimbăm ceva la anul, asta e primul lucru care trebuia făcut“, a spus Grigoraş. Dacă Neagu şi Hidişan au evoluat destul de puţin în mandatul său, un minut, respectiv 191 de minute, Apostu şi Popete au intrat mai des în atenţia lui Grigoraş, însă nu mai corespund cerinţelor tehnicianului. „Lui Apostu chiar i-am mulţumit că ne-a ajutat în acest ultim sezon. Lui îi datorăm de altfel şi cele trei puncte foarte importante câştigate cu FC Braşov. Dar, ca fotbalist profesionist cred că a înţeles că eu vreau altceva în sezonul viitor şi e cazul să meargă şi el mai departe, însă în altă parte. La fel, lui Popete i-am explicat că în acest moment postul de fundaş dreapta este acoperit şi, la ce vreau eu de la echipă în sezonul următor, nu cred că mai poate face faţă“, a mai afirmat „Grig“. Florin Popete va accepta, probabil, o funcţie de conducere în cadrul clubului Pandurii sau chiar o funcţie de antrenor, având studii în acest sens.

Mingote, doar avertizat

Pedro Mingote are o singură şansă să continue la Pandurii, să accepte fără comentarii deciziile staff-ului tehnic. După ce şi-a pierdut locul de titular în poarta gorjenilor, lusitanul a cerut explicaţii conducerii tehnice, lucru care l-a deranjat pe Grigoraş. „La Mingote, lucrurile sunt puţin mai complicate, deşi din punctul meu de vedere sunt foarte simple. El va rămâne deocamdată la Pandurii şi dacă îşi va schimba atitudinea avută în ultima vreme va face parte din echipa mea, dacă nu, va urma calea lui Hidişan. Am fost foarte supărat pe Mingote şi încă mai sunt pentru că nu am putut înţelege atitudinea lui. El nu a înţeles că mai trebuia să acord şanse şi altcuiva în condiţiile în care evoluţia lui nu a fost deloc convingătoare în acest sezon. Dacă înainte de a veni eu accepta foarte bine situaţia, de ce nu a putut să facă la fel şi când a devenit rezervă în acest an? De aceea, spun că totul va depinde de acum încolo de cum se va comporta şi de cum va accepta concurenţa la echipă. Acceptă, bine, nu acceptă, e liber“, a explicat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS