16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Cinefilii 2D

Iubitorii de film din Craiova nu au prea multe variante când vine vorba de cinematografe. În oraş găsim doar două: Patria, cu o sală de 708 locuri, şi Modern, cu 175 de locuri.
 Florin R., spectator la Patria, este dezamăgit de calitatea publicului atunci când se difuzează filme bune: „Nu îmi plac cei care vin în sală şi fac gălăgie. Sunt tineri fără educaţie“. Preţul biletului îl consideră rezonabil: „Miercuri, când este Orange film, patru lei mi se pare un preţ bun. În restul săptămânii, nu aş da zece lei pentru nişte filme care ajung oricum târziu la Patria“. Elena D. vorbeşte tot despre Patria: „Deşi condiţiile nu sunt tocmai bune şi cinematograful nu are nici o îmbunătăţire, sala este mereu plină, chiar şi la cel mai slab film“. Andreea C. ne împărtăşeşte părerea ei despre cele două cinematografe: „La Modern, am fost de câteva ori, dar filmele sunt vechi, sala este mai mereu goală, iar calitatea imaginii lasă de dorit. La Patria este mereu aglomerat, dar îmi place atmosfera. În Craiova mi-aş dori însă filme 3D şi un cinematograf în aer liber pentru serile de vară“.
Ce nu ştiu majoritatea oltenilor este că şi în Craiova se difuzează filme cu tehnologia 3D la cinematograful Modern. Preţul unui bilet este de zece lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII