16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHaita lupilor din Bărăgan se destramă

Haita lupilor din Bărăgan se destramă

Unirea Urziceni va întâlni mâine, de la ora 20.30, pe stadionul „Steaua“, formaţia croată Hajduk Split, într-o partidă contând pentru manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. În tur, Hajduk a învins cu 4-1, iar „lupilor“ le va fi greu să întoarcă acest rezultat, mai ales că echipa se destramă.
Rămâne de văzut echipa cu care Unirea va aborda confruntarea cu Hajduk, după ce şase jucători ai formaţiei ialomiţene s-au transferat ieri la Astra Ploieşti. Este vorba de George Galamaz, Ricardo Gomez, Laurenţiu Marinescu, Iulian Apostol, Sorin Frunză şi Raul Rusescu, care, conform site-ului oficial al grupării ploieştene, s-au înţeles deja cu Astra. Aceştia se vor prezenta la noua lor echipă imediat după returul cu Hajduk Split.
Conferinţa de presă a echipei din Urziceni este programată astăzi, la ora 18.15, la stadionul „Steaua“, şi va fi urmată de antrenamentul oficial.

Poklepovici: Nu ne considerăm calificaţi

În ciuda diferenţei cu care au câştigat în tur, tehnicianul lui Hajduk, Stanko Poklepovici, susţine că echipa sa nu se poate considera calificată. Poklepovici şi-a avertizat elevii că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ înaintea confruntării cu „lupii din Bărăgan“, din manşa secundă a play-off-ului celei de-a doua competiţii fotbalistice europene intercluburi, pentru a evita surprizele neplăcute.
„Am câştigat cu 4-1 în tur, dar nu ne considerăm calificaţi. Trebuie să fim serioşi şi să stăm cu picioarele pe pământ. În 1974, Hajduk a câştigat cu 4-1 turul cu Saint Etienne, dar în manşa secundă francezii s-au impus cu 5-1. De asemenea, în 1982, tot după un 4-1 cu Bordeaux, a urmat un 0-4. Nu e nimic încheiat, avem un avantaj frumos, dar trebuie să jucăm. Trebuie să ne facem treaba până la capăt. Să aşteptăm să ne calificăm matematic în grupe şi vorbim apoi despre performanţa pe care am realizat-o“, a spus Poklepovici.
Atacantul Senijad Ibricici i-a dat dreptate antrenorului Stanko Poklepovici şi susţine că el şi coechipierii săi vor fi concentraţi în returul cu Unirea, chiar dacă Hajduk a rezolvat mai mult de 50 la sută din ecuaţia calificării.
„Nu trebuie să ne lăsăm ameţiţi de victoria de la Split. Dinamo Bucureşti ne-a dat trei goluri în 30 de minute în faza precedentă. Trebuie să fim concentraţi până la capăt şi să tranşăm calificarea la Bucureşti“, a comentat Ibricici.
Delegaţia echipei Hajduk Split va sosi în România azi, la ora 12.30, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“. Tot azi, dar de la ora 20.00, antrenorul Stanko Poklepovici va susţine o conferinţă de presă la stadionul „Steaua“, care va fi urmată, la ora 20.30, de antrenamentul oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS