Ingrediente (pentru 4 porţii): 500 g file din piept de pui, fără piele, tăiat cubuleţe, 6 căni de supă de pui, 40 g unt, un fir de praz curăţat şi tăiat rondele, două căni de orez, 150 g roşii uscate, tocate fin, 150 g frunze de spanac.
Mod de preparare: Încălziţi supa de pui într-o cratiţă, la foc mare, până ajunge la punctul de fierbere, apoi reduceţi intensitatea flăcării şi mai lăsaţi-o puţin pe foc. Între timp, într-o altă cratiţă încălziţi la foc moderat o jumătate din cantitatea de unt. Căliţi carnea de pui, amestecând din când în când, timp de 5-6 minute sau până când se rumeneşte şi se pătrunde. Transferaţi carnea pe o farfurie şi acoperiţi cu folie de aluminiu. Topiţi şi restul untului, adăugaţi prazul tăiat rondele şi căliţi-l până când se înmoaie. Puneţi şi orezul şi lăsaţi-l la călit timp de un minut, amestecând încontinuu. Turnaţi un polonic din supa de pui, lăsaţi orezul la fiert, amestecând încontinuu, până când lichidul se absoarbe. Adăugaţi puiul peste orez şi lăsaţi totul pe foc timp de două minute, amestecând încontinuu, până când preparatul se încălzeşte. Încorporaţi roşiile şi spanacul şi continuaţi prepararea până când frunzele se înmoaie, apoi serviţi.
Risotto cu pui şi roşii
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei