16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Fiţi receptiv la ideile celorlalţi, pentru că astăzi munca în echipă este foarte importantă. Puteţi chiar învăţa multe de la persoane necunoscute, cu care intraţi acum în contact. Ascultaţi-i pe toţi şi trageţi singur concluziile. Puteţi primi o ofertă extrem de atrăgătoare, ocazie cu care vă puteţi dovedi, în sfârşit, talentele.

 
  Taur
Începeţi să vă puneţi întrebări despre cine sunteţi dumneavoastră cu adevărat. În ultima vreme vi se reproşează intoleranţa cu care trataţi anumite persoane. Spre seară este posibil să primiţi veşti de la cineva şi acestea nu au neapărat darul să vă amuze, mai ales dacă sunt din partea cuiva care a scăzut mult în ochii dumneavoastră.

 
  Gemeni
Tindeţi să deveniţi inflexibil la solicitările celor din jur. Odată adoptat un principiu, nimeni şi nimic nu vă mai poate abate din calea dumneavoastră. Trebuie să aveţi mai multă grijă când vine vorba despre o persoană din familie. Sprijinul şi implicarea dumneavoastră ar putea fi nepreţuite pentru rezolvarea unei situaţii delicate. Sunteţi foarte atent întotdeauna cu rudele, dar dacă atitudinea dumneavoastră pare prea severă, este posibil să nu mai îndrăznească nimeni să vă spună nimic.

 
  Rac
Nu agreaţi ideea de a vi se spune ce să faceţi, astfel încât încercările unor persoane de a vă impune nişte sarcini nu fac decât să vă irite. S-ar putea totuşi ca activitatea în cauză să vă aducă nişte beneficii pe termen lung. Gândiţi-vă bine dacă vreţi cu adevărat să refuzaţi. Cu talentul şi pasiunea dumneavoastră, aţi putea avea un adevărat succes.
 

  Leu
Cu cât încercaţi să vă rupeţi de trecut, cu atât acesta pare să vă tulbure mai mult. Încercaţi să nu vă mai frământaţi atât şi să trăiţi clipa prezentă, pentru că aveţi în jur atâtea lucruri pentru care să fiţi recunoscător. Un prieten apropiat înţelege prin ce treceţi şi este gata să vă sprijine dacă aveţi nevoie.

  Fecioară
Nu vă mai înţelegeţi bine cu părinţii, care încearcă să vă impună tot felul de reguli, însă nu reuşesc decât să vă plictisească foarte tare. Pentru a vă impune, ar fi cazul să deveniţi autonom, acţionând cu responsabilitate. Aveţi foarte mult talent în ceea ce faceţi, aşadar, totul depinde numai de dumneavoastră. Spre seară, persoana iubită vă oferă nişte ore de neuitat, pline de pasiune şi tandreţe.
 

  Balanţă
Astăzi aveţi parte de o zi liniştită. Vă vedeţi de treburile de serviciu şi aşteptaţi să se termine ziua pentru a vă bucura de timpul dumneavoastră liber. Aveţi deja câteva idei pentru vacanţă şi speraţi să le puneţi în practică până la venirea toamnei. Pentru că sunteţi o persoană organizată, ceilalţi profită puţin şi vă lasă pe dumneavoastră să aranjaţi totul.

 Scorpion
Nici dumneavoastră nu prea ştiţi ce vă doriţi. Treceţi de la o stare la alta cu viteza fulgerului şi nu reuşiţi să trageţi o concluzie. Ar fi bine să lăsaţi deoparte emoţiile şi să gândiţi la rece situaţia. Pe termen lung, acest efort se va dovedi util.

 Săgetător
Aveţi nevoie de o părere obiectivă în privinţa unei probleme care vă frământă de ceva vreme. Ar fi indicat să alegeţi o persoană de încredere, care este realmente interesată să vă ajute, nu să-şi bage nasul în viaţa dumneavoastră personală. Părinţii sau o rudă apropiată vă vizitează spre seară, lucru care vă mai binedispune puţin.

  Capricorn
Reuşiţi să dialogaţi cu partenerul de viaţă, să vă arătaţi binevoitor şi să vă consolidaţi relaţia de cuplu. În plan profesional trebuie să luaţi anumite decizii. Nu aveţi foarte multă energie şi, din această cauză, vă este mai dificil să vă concentraţi. Dacă vă rămâne ceva timp liber, ar fi bine să-l dedicaţi prietenilor şi persoanelor dragi.

  Vărsător
Dacă sunteţi singur, reuşiţi să vă folosiţi de puterea dumneavoastră de seducţie şi se poate să faceţi destule „victime“ în jur. Pe de altă parte, dacă veţi întâlni o persoană cu totul deosebită, aceasta s-ar putea să vă cucerească inima. În plan financiar trebuie neapărat să vă înfrânaţi de la cumpărături şi să trataţi lucrurile în mod obiectiv.

  Peşti
Vă bate gandul să faceţi o excursie peste hotare, să intraţi în contact cu alte popoare, alte civilizaţii, să aveţi parte de o schimbare totală de decor. Pentru că sunteţi o persoană extrem de comunicativă şi de curioasă când este vorba de lucruri noi pentru dumneavoastră, vă descurcaţi minunat şi savuraţi fiecare moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS