17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi sunteţi invitat să participaţi la o reuniune de familie şi asta vă cam dă planurile peste cap, iar spre seară aţi putea onora şi invitaţia altor prieteni, dacă într-adevăr au reuşit să se organizeze. Sunteţi plin de idei originale pe care le puteţi pune în practică dacă vă rupeţi de activităţile mondene şi vă concentraţi asupra proiectelor dumneavoastră. Şefii vor fi impresionaţi de ingeniozitatea dumneavoastră.

 
  Taur
Dacă simţiţi că aveţi o existenţă anostă, în care zilele se scurg fără micile bucurii care fac viaţa frumoasă, nu mai staţi pe gânduri. Faceţi o prezentare originală la serviciu, cu sunet şi culoare sau lăsaţi în mapa partenerului o propunere cât mai indecentă pentru diseară. Veţi vedea că efectele vor fi pe măsură.

 
  Gemeni
Temperamentul dumneavoastră aspru nu vă va ajuta prea mult dacă vreţi să vă menţineţi prieteniile. E posibil să aveţi parte de neplăceri din cauza apropiaţilor, care vă vor reproşa comportamentul necorespunzător. Treceţi printr-o situaţie mai dificilă şi vă vin în minte tot felul de soluţii, care mai de care mai năstruşnice. Chiar dacă în general reacţionaţi după o analiză detaliată, acum aţi putea să încercaţi pur şi simplu cea mai improbabilă soluţie, pentru că şi problema este la fel de specială, prin urmare, chiar ar putea să funcţioneze.

 
  Rac
Cineva este atât de posesiv cu dumneavoastră, încât devine enervant. Poate la început v-aţi simţit flatat, însă acum parcă aţi fi devenit o simplă proprietate, iar dumneavoastră în nici un caz nu sunteţi omul care să se lase dominat, cu atât mai puţin nu veţi îngădui să fiţi transformat într-un bun al cuiva. Dacă luaţi măsuri, faceţi-o ferm, însă aveţi grijă să nu deveniţi violent, nici măcar verbal. Poate nu vă daţi seama, dar puteţi stârni teamă uneori prin autoritatea dumneavoastră.

  Leu
Sunteţi pregătit să faceţi eforturile necesare pentru a duce la bun sfârşit planurile profesionale. Adoptaţi metode de lucru performante. În viaţa sentimentală, viitorul cuplului depinde foarte mult de atitudinea dumneavoastră faţă de partener. Dacă încă nu sunteţi căsătorit, asumarea unei asemenea responsabilităţi se face cu succes astăzi şi promite un viitor frumos.

  Fecioară
Aveţi nevoie de puţin timp liber şi n-ar strica să optaţi pentru o cină romantică sau să ieşiţi cu prietenii la un concert sau la un film. Cu persoana iubită e greu să vă împăcaţi. Cel mai bun lucru pe care-l constataţi odată cu trecerea timpului este că puteţi face mai uşor diferenţa între problemele reale şi micile iritări zilnice. Nu vă mai consumaţi atât de mult pentru orice şi vă puteţi canaliza întreaga energie asupra familiei, pe care o ajutaţi oferindu-i soluţii inteligente.
 

  Balanţă
Aveţi cam multe nemulţumiri în legătură cu banii pe care îi câştigaţi la serviciu, iar acest lucru v-a făcut să renunţaţi şi la un concediu pe cinste. Aţi putea să vă consultaţi cu mai multe persoane, deoarece un răspuns favorabil poate veni de unde nu vă aşteptaţi. Este vremea să vă daţi seama ce vreţi cu adevărat. Dacă veţi privi obiectiv situaţia, veţi putea lua cea mai bună decizie.

 Scorpion
Sunt şanse să câştigaţi la un concurs sau la jocuri de noroc. În relaţia cu familia, v-aţi cam îndepărtat de persoanele dragi din cauza serviciului. Aveţi de rezolvat câteva probleme până la sfârşitul acestei zile. Dacă nu luaţi măsuri, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control. În fond, decizia de a nu face nimic este o acţiune care nu aduce rezultatele dorite.

 Săgetător
Aţi putea deveni foarte uşor victimă în cazul în care acceptaţi să vă implicaţi într-o afacere cu persoane suspecte. Dacă vi se pare că este ceva în neregulă, renunţaţi înainte ca lucrurile să se agraveze. Orice decizie de asumare a unei relaţii pe termen lung este bine aspectată. Astăzi va trebui să vă ocupaţi serios de bani. Şi pe plan profesional apar probleme, legate de proiectele în care lucraţi şi de sumele de bani implicate.

  Capricorn
Mărturisirile care vi se vor face este posibil să vă deruteze puţin, mai ales că nu vă aşteptaţi să auziţi asemenea veşti din partea unei persoane pe care o idolatrizaţi. Ar fi bine să menţineţi calmul şi să adresaţi mai multe întrebări pentru a vă asigura ca aţi înţeles ce se întâmplă. Aveţi destul de multe probleme pe plan financiar. Este momentul să priviţi lucrurile realist şi să luaţi măsuri serioase. În plan sentimental reuşiţi să vă consolidaţi relaţia de cuplu.

  Vărsător
Veţi fi martor la mai multe evenimente neplăcute, lucru care vă va deruta complet. Dumneavoastră sunteţi persoana care ştie să gestioneze un lucru neplăcut, însă, de data aceasta, vă va fi foarte greu. La serviciu au loc unele schimbări care stârnesc discuţii. Pe plan amoros, trebuie să vă înfrânaţi sentimentele pentru o persoană cu care nu puteţi avea o relaţie.

  Peşti
Aveţi multe regrete cu privire la situaţia materială a unui prieten, dar, din păcate, nu puteţi face nimic pentru a-l ajuta. I-aţi putea recomanda anumite persoane care să-l ajute. Fiţi mai prudent la locul de muncă şi nu vă complicaţi cu lucruri pe care nu le veţi putea duce la sfârşit. Situaţia este destul de grea la serviciu. În viaţa sentimentală, aveţi de ales între o apariţie fulgerătoare şi o relaţie care evoluează încet, dar sigur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS