14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu pleacă de la FC Köln

Sergiu Radu pleacă de la FC Köln

Sergiu Radu, atacant împrumutat de Wolfsburg la FC Köln, a declarat că oficialii actualei sale formaţii l-au anunţat deja că nu se vor mai baza pe serviciile sale în stagiunea viitoare şi a precizat că se va întoarce la Wolfsburg pentru a-şi clarifica situaţia.
„În ultimele meciuri nu am mai fost convocat, deoarece echipa şi-a îndeplinit deja obiectivul, evitarea retrogradării, iar antrenorul a preferat să le acorde o şansă jucătorilor tineri care au evoluat mai puţin în această campanie. Oricum, la finalul sezonului, voi pleca de la Köln. Conducerea m-a anunţat deja că nu o să-mi fie prelungită perioada de împrumut şi nici nu voi fi trasferat definitiv. Cu toate acestea, pot spune că mi-a priit experienţa pe care am avut-o aici. Mă bucur că mi s-a oferit ocazia să joc constant, chiar dacă am fost folosit mai mult pe un post care nu prea m-a avantajat, acela de mijlocaş dreapta“, a afirmat jucătorul român, de 31 de ani.
Radu a spus că, la finalul sezonului, se va întoarce la Wolfsburg, echipă pe care ar vrea să o vadă noua campioană a Germaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS