Ingrediente: un piept de pui, orez, un morcov, un dovlecel, conopidă, fasole verde, muştar, sos de soia, paprica, praf de usturoi.
Pieptul de pui îl batem uşor cu ciocanul de şniţele şi îl tăiem felii. Le tăvălim bine printr-un amestec de vegeta, paprica, praf de usturoi şi o lingură de ulei de măsline şi le dăm la frigider pentru 30 de minute. Înfigem feliile de carne pe frigărui de bambus, apoi le ungem cu o marinată făcută dintr-o lingură de muştar de dijon şi o linguriţă de sos de soia. Le mai lăsăm 5 minute, după care le băgăm la cuptor pentru circa o jumătate de oră. Într-o tigaie punem două linguri de ulei de măsline şi un praf de vegeta sau numai sare, adăugăm legumele tocate, le prăjim până se înmoaie puţin, apoi le scoatem pe o farfurie. În uleiul rămas turnăm o lingură de sos de soia şi punem orezul fiert şi scurs. Îl călim aproximativ 3 minute, adăugăm şi legumele şi mai prăjim cât să se contopească aromele. Se aşază orezul cu legume pe un platou, iar deasupra se pun frigăruile.
Piept de pui „rubin“ cu orez
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei