13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGinerele interlopului Bercea Mondial, implicat într-un accident rutier

Ginerele interlopului Bercea Mondial, implicat într-un accident rutier

Nouă persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în urma unui accident de circulaţie provocat de ginerele interlopului Bercea Mondial, la Drăgăneşti-Olt.

 

Nouă persoane au fost rănite luni seară, la Drăgăneşti-Olt, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit violent pe o stradă din localitate. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.45 şi a fost provocat de fiul interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, din Drăgăneşti-Olt. Tânărul, pe nume Marius Constantin, de 19 ani, conducea un autoturism Skoda Octavia, proprietatea Fănicăi Anghel. Din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, după cum au stabilit poliţiştii, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar din sens opus de Lisandru Buşneriu, de 37 de ani, din comuna Sprâncenata.

În urma accidentului au fost răniţi şoferii celor două maşini, precum şi Mirela Constantin, de 22 de ani, Ioana A., de 16 ani, Amaris A., de trei ani, toţi din Drăgăneşti-Olt, aflaţi în autoturismul Skoda, respectiv Ionuţ, de 19 ani, şi Ionel Buşner, de 22 de ani, Florea Barbu, de 77 de ani, şi Marian Tache, de 29 de ani, toţi din Sprâncenata, aflaţi în microbuz.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. „Pacienţii au fost aduşi cu traumatisme abdominale, toracale, cranio-cerebrale, de gambe, şold şi plăgi frontale. Patru au rămas internaţi la noi, iar unul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova", a spus Cristina Bontescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului din Slatina.

Şofer de cinci zile

Poliţiştii spun că viteza prea mare şi lipsa de experienţă a lui Marius Constantin au dus la producerea acestui eveniment rutier. „Din cauza vitezei neadecvate şi a lipsei de experienţă, conducătorul autoturismului Skoda Octavia a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz. Din verificările efectuate de noi, conducătorul autoturismului deţine permis de patru-cinci zile. Ambilor şoferi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat comisarul-şef Florin Cârstea, din cadrul Poliţiei Rutiere Olt.

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Olt, comisarul Ilie Roşu, Marius Constantin a susţinut de curând examenul pentru obţinerea permisului de conducere, în urma căruia a fost declarat admis, însă nu intrase în posesia acestuia şi circula cu un document emis de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Olt. „Conducătorul autoturismului avea permis de conducere, dar nu intrase încă în posesia lui. Conform noilor reguli, permisele de conducere se emit la Direcţia Generală Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti, iar până le primesc, noii conducători auto circulă cu un act doveditor", a explicat Ilie Roşu. Tânărul care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII