Ingrediente: 300 g făină, 200 g caşcaval ras, 200 g margarină, 100 g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi 1 pentru uns, sare.
Mod de preparare: Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi întindeţi-le cu sucitorul, apoi tăiaţi cu formele. Înainte de a le băga la cuptor în tava unsă şi în care aţi pus hârtie de copt, daţi-le cu ou pe deasupra.
Saleuri cu caşcaval
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei