21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalZăpada face ravagii în Herculane

Zăpada face ravagii în Herculane

Zăpada căzută în ultimele două zile în Băile Herculane măsoară mai bine de un metru, iar avalanşele au pus stăpânire pe oraş. Un autoturism parcat pe marginea unei străzi, al cărui proprietar nu a fost găsit, a fost îngropat în zăpadă. „Nu ştim al cui este acest autoturism. Are geamurile sparte şi e acoperit de zăpadă“, a spus un localnic din staţiune.
Din cauza faptului că şoferii îşi parchează autoturismele la voia întâmplării, utilajele de deszăpezire nu pot interveni.
„La Băile Herculane a nins în ultimele zile aşa cum nu a mai nins de 15 ani în staţiune. Am intervenit cu utilajele de la primărie, se poate circula pe străzi şi alei, însă avem o problemă cu maşinile parcate neregulamentar şi, din păcate, nu avem sprijinul poliţiei, care ar trebui să îi facă pe oameni să înţeleagă că nu mai trebuie să parcheze oriunde“, a spus Nicuşor Vasilescu, primarul staţiunii Băile Herculane.
Meteorologii anunţă pentru zona munţilor din Băile Herculane o creştere a temperaturii, lucru care va da naştere la zeci de avalanşe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII