17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUma Thurman, oficial logodită

Uma Thurman, oficial logodită

Actriţa Uma Thurman (foto) a anunţat oficial sâmbătă logodna sa cu multimilionarul elveţian Arpad Busson. După cum informează site-ul 7sur7.be, care citează ziarul Daily News, Uma şi Arki au postat un anunţ de mică publicitate în ziarul britanic The Times. „Anunţăm logodna lui Arpad, fiul lui Pascal Busson din Paris şi al Florencei Harcourt-Smith din sudul Franţei, cu Uma, fiica lui Robert A.F. Thurman din New York“, este textul anunţului oficial.

Potrivit informaţiilor, actriţa ar fi primit un inel de logodnă cu totul deosebit. Este vorba despre o bijuterie cu un diamant de plus 8 carate înconjurat de alte 20 de pietre mai mici. „Este cel mai frumos inel pe care l-am văzut vreodată“, a declarat o sursa apropiată cuplului.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere privată la Milano, anul trecut, iar de atunci relaţia lor a evoluat rapid, în ciuda distanţei dintre ei: Uma locuieşte la New York, iar Arpad la Londra. Data nunţii nu a fost încă stabilită. Acesta ar fi al treilea mariaj pentru Uma, ea mai fiind căsătorită cu Gary Oldman şi cu Ethan Hawke, cu cel din urmă împărţind custodia celor doi copii. Arpad Busson are şi el doi fii din căsătoria cu supermodelul Elle Macpherson, de care s-a despărţit în 2005.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS