14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan CFR visează frumos

Gaz Metan CFR visează frumos

Echipa de la Depou este ca şi calificată pentru barajul de promovare în Liga a II-a, unde se va lupta cu ocupantele locurilor doi din seriile V şi VI.

În seria a IV-a a Ligii a III-a sunt patru echipe din Craiova, trei care luptă pentru evitarea retrogradării – Armata, CFR şi Petrom Chimia, iar Gaz Metan CFR speră la promovare. După etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, revelaţia seriei a IV-a, Gaz Metan CFR Craiova, şi-a consolidat locul doi, care îi asigură participarea la barajul pentru accederea în Liga a II-a.
Cristea Boldici, antrenorul principal al formaţiei de la Depou, a spus: „Sunt un antrenor liniştit şi fericit, destul de aproape de încă o performanţă cu echipa mea. După ce în vara anului trecut am promovat în Liga a III-a, acum ne luptăm pentru a urca încă o treaptă. Pentru tot colectivul de la CS Gaz Metan CFR Craiova – jucători, conducători, antrenori – ar fi o satisfacţie enormă. Este meritul tuturor, iar eu mă mândresc cu faptul că dintr-o formaţie nou-promovată în 2007 am reuşit, într-un an, să aduc echipa aproape de a juca în Liga a II-a. Explicaţii? Multă muncă, sprijin competent din partea conducerii şi, nu în ultimul rând, ambiţia şi valoarea jucătorilor. Am în echipă câţiva fotbalişti care pot juca şi în prima ligă – Niţă, Rioşeanu, Mitroi“.
În etapa de mâine, Gaz Metan CFR joacă la Piteşti, cu FC Argeş II. „Având în vedere diferenţa de puncte faţă de ocupanta locului trei, Rova Roşiori (12 puncte – n.r.), nu mă mai interesează prea mult meciurile din campionat, ci pregătirea echipei pentru barajul de promovare. Deja am început antrenamente speciale, pentru ca la baraj să fim în formă bună“, a completat Boldici.
Eugen Piţurcă, director executiv al grupării de la Depou, a afirmat: „Nu visăm, ci chiar credem că putem face pasul spre Liga a II-a. Oricum, numai faptul că o nou-promovată în Liga a III-a a ajuns să se bată la promovare pentru eşalonul doi este deja o performanţă pentru clubul nostru. Eu sper să promovăm. Argumente? Avem valoare şi condiţii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU