15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSprint electoral după gunoaie

Sprint electoral după gunoaie

Înţepăturile politice nu sunt interzise în Postul Paştelui, este de părere primarul Craiovei, Antonie Solomon, care şi-a ieşit din pepeni, aflând că un contracandidat la fotoliul de prim om al oraşului face promisiuni prin cartiere.

 

Convins că unii au intrat în campanie cu o singură strategie în mânecă, aceea de a-l denigra pe actualul primar, Antonie Solomon s-a decis ieri să mai zică şi el câte ceva şi să le arate ziariştilor poze cu preşedintele Băsescu, zâmbindu-i alături. „Nu voi mai suporta prestaţia jalnică a unor contracandidaţi. Ei şi-au făcut o strategie simplă: să-l atace pe Solomon. Oricum, vor fi sancţionaţi de craioveni. Aruncă zvonuri, cum a fost acela că Băsescu m-ar fi tratat pe mine cu spatele, şi vin cu proiecte deja începute sau care vor demara în curând şi spun că nu ştiu ce mare brânză vor face ei. V-am adus poze, ca să vedeţi cum m-a tratat pe mine Băsescu cu spatele“, a declarat Antonie Solomon. El a povestit la conferinţa de presă că „un contracandidat“ s-a dus în Mofleni şi i-a asigurat pe locuitori că sâmbătă le va ridica gunoiul de pe străzi. „Am o veste pentru acest candidat: gunoiul a fost strâns azi-dimineaţă, fiindcă de trei zile mă duceam prin Catargiu şi Mofleni, să văd ce probleme au oamenii de acolo. Candidatul va avea o mare surpriză sâmbătă, dar poate că e mai bine pentru el, că o să aibă zi liberă“, a afirmat primarul.

Pe mâna craiovenilor

Primarul Băniei şi-a explicat pofta de şantiere, susţinând că a sondat pe blog părerea craiovenilor despre anunţatele lucrări din oraş. „Dintre aceia care au răspuns, 80% cred că este mai bine să transformăm oraşul în şantier, adică să reparăm tot ce se poate“, a spus Solomon. El a arătat că, pe lângă lucrările de investiţii şi cele de întreţinere stradală, în această primăvară, vor fi intervenţii şi pe linie de sistematizare a circulaţiei. Pe lista intersecţiilor semaforizate se regăsesc strada Calea Bucureşti cu strada Nicolae Bălcescu, strada Calea Bucureşti cu strada Horia.

Artezienele, nelipsite

Ieri au început şi lucrările de amenajare a fântânii arteziene de pe esplanada din Craioviţa Nouă, pentru care primăria va plăti 1,5 milioane de lei. În 2008, va mai apărea o arteziană, în Parcul „Mihai Bravu“, şi va fi modernizată alta, cea de la intersecţia bulevardelor Ştirbei Vodă cu 1 Mai. „Ştiu că părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte artezienele, dar mulţi craioveni le-au cerut. Şi mai mulţi or să-mi mulţumească la vară, pe temperaturile de 40 de grade Celsius“, şi-a justificat Solomon preferinţa pentru fântâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII