14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCostea, omul decisiv

Costea, omul decisiv

Atacantul Ştiinţei, Florin Costea, a reuşit la Arad al nouălea său gol din acest sezon, prin care a adus încă trei puncte echipei sale, după cele cu Pandurii (1-0) şi Rapid (1-1). Decarul grupării oltene susţine însă că pentru el este mai important să câştige echipa.
„Sunt fericit că am marcat un nou gol, dar nu ţin la titlul de golgheter, vreau doar să ajut echipa să câştige cât mai multe meciuri. Cred că de la joc la joc demonstrăm că locul ocupat în clasament nu reflectă valoarea lotului nostru“, a afirmat Costea. „Nu aveam nimic de pierdut. Meciul a fost destul de echilibrat. Cei de la UTA s-au dovedit nişte adversari foarte puternici, dar noi am profitat de singura lor greşeală şi am marcat“, a concluzionat Dorel Stoica după victoria de la Arad.
La rândul său, portarul Mircea Bornescu a dedicat cele trei puncte fiului său: „A fost un meci cu ocazii de ambele părţi, o partidă echilibrată. Din păcate, noi nu suntem încă unde ne dorim, mai avem de lucrat, dar nu ne facem griji. Dedic această victorie filului meu, Nicolas, care împlineşte şase luni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII