16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii Ştiinţei intră cu fluturaşi pe Extensiv

Suporterii Ştiinţei intră cu fluturaşi pe Extensiv

Clubul craiovean va tipări aproximativ 7.000 de tichete, care se vor distribui gratuit la intrare susţinătorilor ce vor veni să vadă amicalul Universitatea – FC Drobeta.

Conducătorii Ştiinţei au anunţat ieri că vor tipări aproximativ 7.000 de fluturaşi, care vor fi împărţiţi fanilor olteni ce vor dori să vadă din tribune partida dintre Universitatea Craiova şi FC Drobeta, programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul „Nicolae Romanescu“. „Suntem obligaţi de regulament şi de Jandarmerie să recurgem la această măsură pentru a avea sub control numărul suporterilor care vin la stadion. Măsura se aplică inclusiv la meciurile amicale“, spunea ieri unul dintre oficialii clubului alb-albastru.
Aceştia se aşteaptă ca stadionul „Extensiv“ să fie luat cu asalt de fanii craioveni, care nu i-au mai văzut de multă vreme la lucru pe jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli. Chiar dacă Ilie Balaci, managerul general al Ştiinţei, a declarat că nu poate spune cât de mult vor ajuta suporterii Universitatea, pentru că aceştia nu şi-au arătat în tur ataşamentul faţă de echipă, este clar că oficialii alb-albaştri mizează pe un public numeros la meciurile din această primăvară, care să sprijine echipa în partidele dificile ce urmează.

Jucătorii speră să nu dezamăgească publicul

Primii care s-au bucurat de decizia clubului Universitatea de a evolua în Liga I pe stadionul „Extensiv“ au fost chiar fotbaliştii craioveni. „Că vom juca pe Extensiv şi nu la Caracal este mai bine pentru suporterii noştri din Craiova. Le va fi mai uşor să vină la meciuri, iar noi sperăm să nu îi dezamăgim. Cred că arena va fi mereu plină, pentru că este mică şi atmosfera creată va da un impuls mult mai mare jucătorilor“, a subliniat căpitanul Dorel Stoica.
Acesta a fost susţinut de Andrei Ionescu. „Nu ne plângeam nici dacă jucam la Caracal, ne simţeam bine şi acolo, lumea era aproape de noi, dar la Craiova este altceva. Veţi vedea că Ştiinţa va arăta mult mai bine în retur, iar prin prestaţiile noastre îi vom obliga pe fani să umple mica arenă din parc până la refuz la fiecare meci, indiferent că jucăm cu Rapid, Steaua ori altă echipă“, a precizat mijlocaşul grupării din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII